Три матчі 11 туру Чемпіонату Рівненської області із футболу: анонс та призначення арбітрів

15 Вересня 2023, 17:23
Матчі розпочнуться у суботу, 16 вересня. 630
Матчі розпочнуться у суботу, 16 вересня.

Запланували три поєдинки 11 туру Чемпіонату Рівненської області із футболу: один у суботу та два у неділю. 

Матчі розпочнуться у суботу, 16 вересня.

Анонсували ігри на сайті Рівненської обласної асоціації футболу.

  • 16 вересня у місті Сарни гратимуть: ФК «Маяк» (Сарни) – ФК «Сокіл» (Осова) о 16:00.

Головний арбітр: А. Приймачук (Рівне). Асистенти: С. Швидун (Рівне), О. Беденко (Рівне). Спостерігач арбітражу: М. Васюта (Рівне)

У суботу, 16 вересня «Маяк» вдома прийматиме «Сокіл» з Осови. Команда із Сарн пропускала матч 10 туру, відтак на один пункт відпустила уперед вараський «Ізотоп-РАЕС» у турнірній таблиці. Хлопці з Осови у попередньому турі їздили в гості до юнаків із Костополя, де мінімально поступилися 0:1. 

У першому колі перемогу святкував «Маяк» 1:0

  • 17 вересня у Володимирці гратимуть: ФК «Енергія» (Володимирець) – ФК «Моноліт» (Вараш) о 13:00 .

Головний арбітр: В. Дзюра (Рівне). Асистенти: Р. Никорович  (Рівне), І. Конончук (Рівне). Спостерігач арбітражу: О. Григорович (Рівне).

Два інші матчі пройдуть у неділю. О 13:00 «Енергія» із Володимирця, котра у минулому турі перемогла ФК «Вараш-РАЕС», на домашньому стадіоні розпочне гру із командою-сенсацією попереднього туру,  вараським «Монолітом». Варашани зуміли набрати перший заліковий пункт у Чемпіонаті, та ще й зробили це у матчі проти чинних чемпіонів «Сокола» із Садового. Та гра завершилася із рахунком 1:1. 

У першому колі сильнішими були гравці «Енергії» 3:0.

  • 17 вересня зіграють у Садовому: ФК «Сокіл» (Садове) – ФК «Олімп» (Немовичі) о 15:00. 

Головний арбітр: А. Ганіченко (Рівне). Асистенти: В. Дем’янович  (Рівне), Ю. Карпович  (Млинів). Спостерігач арбітражу: І. Коваль (Рівне). Другий та останній поєдинок ігрового дня відбудеться у Садовому.  Тамтешній «Сокіл», який розписав несподівану нічию із Монолітом,  прийме «Олімп» із Немович, який матч 10 туру пропускав.  

У першому колі «Сокіл» переміг із рахунком 3:0. 

Про попередні матчі: вараське дербі між ФК «Ізотоп-РАЕС» та ФК «Вараш-РАЕС»  перенесли, а поєдинок між «Калиною» та КОЛІФКС-ДЮСШ зіграли 3 вересня. Тоді перемогу святкували бугринці із рахунком 5:2. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024