У Чемпіонаті Волині з мініфутболу провели чотири матчі другого туру: як зіграли команди

14 Вересня 2023, 09:09
У Чемпіонаті Волині з мініфутболу провели чотири матчі другого туру: як зіграли команди 1720
У Чемпіонаті Волині з мініфутболу провели чотири матчі другого туру: як зіграли команди

Триває осінній Чемпіонат Волині з мініфутболу. Змагання стартували на початку вересня.

У неділю, 9 вересня, відбулося чотири матчі з п’яти 2 туру. Два матчі виявилися суперрезультативними – у них забили по 13 і 12 голів. В одній грі вікторію принесла мінімальна перевага, а в іншій – різниця в три голи. Спорт на Районі розповідає про результати туру.

«ALL-PARTS» – «Альянс» (Рожище) – 7:6

У цьому матчі глядачі побачили ударну шосту хвилину – за 60 секунд гравці забили аж три голи. Спершу за рожищан відзначився Олександр Бас. Точними ударами йому відповіли Юрій Федонюк і Богдан Гладун 2:1.

На 10 і 11 хв Олександр Бас оформив хет-трик і Руслан Глинюк забив за «Альянс» свій гол – 2:4. Дві безгольові хвилини – і Бас зробив покер – 2:5. Однак на цьому результативні моменти команди з Рожища майже закінчилися. 

Натомість гравці «ALL-PARTS» піднатисли, забивши ще п’ять м’ячів. Відзначилися Богдан Гладун (18 хв), Марк Кузняк (21 хв), Дмитро Олійник (30 хв), Станіслав Трофимчук (32 хв) та знову Богдан Гладун (35 хв). Фінальну крапку поставив рожищенський бомбардир Олександр Бас на 40 хв – 7:6. 

«ALL-PARTS» відсвяткував другу перемогу в осінній першості.

«Сокіл» – ФК «Земен» – 8:4

«Соколята» відкрили рахунок у цій грі на 8 хв (гол Сергія Березюка), хоча їхня перевага трималася недовго – на 12 хв м’яч відквитав Дмитро Строкань. Невдовзі Березюк зробив 2:1, а на 17 хв  Кирило Шпаковський забив за «Земен», повернувши інтригу в гру.

На старті другого тайму за «Сокіл» відзначилися Семен Бєлов і Олег Войтюк (22 і 24 хв). Дмитро Мельніченко точним ударом показав, що номінальні гості не здаватимуться – 4:3. Та подальші взяття воріт у виконанні Семена Бєлова (покер) та Петра Кушніра, яким один м’яч протиставив Іван Іщук, засвідчили переконливу перевагу  «Сокола» – 8:4.

«Лучеськ» – ФК «КамазАгро» – 1:4

У цій грі глядачі спершу насолодилися голам у виконанні гравців «КамазАгро»: після середини першого й на початку другого тайму команду вперед вивели Михайло Устяк, Руслан Дорошук, Віктор Воробей. За «Лучеськ» єдиним м’ячем відзначився Дмитро Петрук. Перша поразка й перша перемога відповідно розташували команди в серединці турнірки

«Воротнів» – «БусМаркет» – 2:3

У завершальному матчі ігрового дня вікторію «БусМаркету» забезпечила перевага в один гол. За «Воротнів» відзначилися В’ячеслав Дорош і Павло Романюк. За переможця сутички забивали Тарас Шпак і Іван Корчук.

Після двох турів вималювалися перші лідери турнірної таблиці. Це «Сокіл» і «ALL-PARTS» відповідно – по 6 очок. Ще п’ять команд мають по 3 залікові пункти, а три колективи програли свої матчі двічі й наразі не мають жодного очка.

У гонці бомбардирів лідирує Олександр Бас із рожищенського «Альянсу» (5 м’ячів), Богдан Гладун («ALL-PARTS») і Семен Белов («Сокіл») забивали по 4 рази. Петро Кушнір, Дмитро Мельніченко, В’ячеслав Дорош і Сергій Березюк записали в свій актив по 3 голи. Інфші гравці мають меншу кількість точних ударів.

Про пропущену гру другого туру «Samyrai» – ФК «Четвертня» і дату матчів наступного туру повідомлятимемо додатково.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024