Юні волиняни здобули нагороди Чемпіонат України з універсального бою

12 Вересня 2023, 15:31
Юні волиняни здобули нагороди Чемпіонат України з універсального бою 440
Юні волиняни здобули нагороди Чемпіонат України з універсального бою

Спортсмени Волинського обласного спортивного клубу «Магістр» виступили на Чемпіонаті України з універсального бою серед юнаків та дівчат молодших вікових категорій.

Про це повідомляє Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Чемпіонат проходив з 8 по10 вересня 2023 року в місті Ладижин Вінницької області.

Змагання проходили в розділі «лайт» (боротьба).

Юні волиняни здобули дві золоті нагороди. Дмитро Браславський (місто Ківерці, ВОСК «Магістр») та Дарина Хвойнікова (місто Луцьк, ВОСК «Магістр») вибороли титул «Переможця Чемпіонату України з універсального бою» у віковій категорії 10-11 років.

 У віковій категорії 12-13 років Микола Кучабський (місто Луцьк, ВОСК «Магістр») поступився господарю змагань із Вінниччини, виборовши срібну нагороду Чемпіонату України.

Довідково: відповідно до правил боротьби у розділі «лайт», двоє спортсменів-супротивників спочатку навипередки долають смугу перешкод, яка складається із десятка різних елементів та без перерви на відпочинок проводять на килимі два раунди із боротьби. Такий формат єдиноборства вимагає від спортсменів не лише володіння великим арсеналом тактико-технічних прийомів боротьби, а високої фізичної підготовленості та функціональності.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024