«Верес» зіграв у нічию із чемпіоном України

02 Серпня 2023, 19:22
«Верес» зіграв у нічию із чемпіоном України: оглад матчу 463
«Верес» зіграв у нічию із чемпіоном України: оглад матчу

Народний клуб «Верес» розписав мирову із «Шахтарем» на «Авангарді».

Про це повідомляє журналіст Спорту на Району покликаючись на трансляцію матчу.

Гра відбулася 2-го серпня 2023 року.

У першій десятихвилинці «Шахтар» мав дві нагоди відкрити рахунок, спершу свою воротарську майстерність продемонстрував Євген Паст, парирувавши удар Данила Сікана, а за хвилину той же Сікан не реалізував небезпечний штрафний удар у метрі-двох від карного майданчика рівнян.

У другій десятихвилинці, попри контроль м’яча від гостів, більш гострими були футболісти народного клубу: калька разів небезпечно навішував до штрафної Андрій Блізніченко, але без вирішального удару – 0:0.

Ближче до 30-ї хвилини протистояння обидві команди обмінялися небезпечними прострілами, проте, спершу Сікан пробив вище воріт, а потім навіс Блізніченка не знайшов адресата.

Максим Марусич зумів пробити із меж штрафного майданчика – повз воріт.

Черговий простріл Андрія Блізніченка замкнув Віталій Дахновський, але знову м’яч пройшов поруч зі стійкою.

Небезпечний штрафний у «Шахтаря» відбувся на 37-й хвилині протистояння, Євген Паст ненадійно відбиває перед собою, але захисники народного клубу перші на підбиранні.

Знову небезпечний момент у Дахновського ,але удар, хоч і сильний, проте прямо в руки голкіперу.

Чи не найцікавіше відбулося у компенсований до першого тайму час, коли Микола Матвієнко відзначився голом із штрафного у …. у ПОРОЖНІ ворота – 0:1.

Менш ніж за хвилину «гірники» залишилися у меншості, з поля пішов капітан молодіжної збірної України Артем Бондаренко.

На старті другої сорокап’ятихвилинки небезпечний момент виник у «Вереса», бразильський новачок Яго розібрався із м’ячем, пробив, але знову м’яч проходить повз.

Нарешті влучно! Нарешті гол! Рівняни зрівняли рахунок. Євгеній Шевченко забиває у дебютному матчі в УПЛ. Результативною став розіграш кутового біля воріт донеччан.

У середині восьмої десятихвилинки дві небезпечні атаки були у «гірників», але рівнян пробачили спершу Дмитро Криськів, а потім Микола Матвієнко.

На 81-й хвилині шанс вийти уперед був у «Вереса», коли Шевченко міг оформити дубль, але надійна гра Різника врятувала чемпіона  України.

У заключні хвилини, окрім замін та безуспішного удару Владислава Шарая згадати нічого – 1:1.

Нагадаємо, що у першому турі рівняни поступилися дебютанту УПЛ житомирському «Поліссю». 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024