Команда з Луцька виграла футбольний турнір на честь Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

08 Липня 2023, 13:13
Команда з Луцька виграла футбольний турнір на честь Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного 814
Команда з Луцька виграла футбольний турнір на честь Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

У Звягелі на Житомирщині відбувся дитячий футбольний турнір на честь Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного серед дітей 2012 року народження.

Участь у змаганнях, які відбувалися впродовж 6–7 липня, взяло вісім команд з різних регіонів України – Звягеля, Костополя, Коростеня, Луцьку, Славути, Ізяслава, Житомира, Острога. Волинь на всеукраїнській дитячій першості представляв ФК «Адреналін» із Луцька. Про це йдеться на сторінці клубу.

У запеклій, але дружній боротьбі 1 місце виборола команда «Адреналін» (Луцьк). Срібними призерами стали вихованці Костопільської ДЮСШ (Рівненська область), а бронзу до Коростеня повезла команда «МАЛ».

Найкращим захисником турніру організатори назвали Віталія Андреєва («МАЛ» (Коростень)). Найкращий воротар – Максим Ткаченко («Адреналін» (Луцьк)).

За результатами турніру звання найкращого гравця завоював Артем Плотницький (ДЮКФП (Звягель)).

Всі учасники отримали грамоти, пам’ятні подарунки та фото на згадку. Переможці нагороджені дипломами, медалями, сувенірами, Кубками Звягельської міської ради та пам'ятними подарунками – Кубками від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного з його автографом. Житомирська обласна асоціація футболу подарувала командам футбольні м’ячі.

Метою Всеукраїнського дитячого турніру з футболу є формування національно-патріотичної свідомості дітей та молоді, популяризації здорового способу життя, подальшого розвитку футболу та підняття рівня масовості занять футболом як соціально корисного явища, підвищення спортивної майстерності учасників.

Турнір був присвячений 50-річчю уродженця Звягеля, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024