Завдання «Гіберніана» – потрапити в шістку, – український форвард Микола Кухаревич

09 Квітня 2023, 21:45
Завдання «Гіберніана» – потрапити в шістку, – український форвард Микола Кухаревич 625
Завдання «Гіберніана» – потрапити в шістку, – український форвард Микола Кухаревич

Український форвард Микола Кухаревич, який народився на Рівненщині, відзначився ефектним голом у ворота «Данді Юнайтед». Це взяття воріт стало для Кухаревича п’ятим у Чемпіонаті Шотландії.

Матч «Данді Юнайтед» – «Гіберніан» відбувся в неділю, 9 квітня. Кухаревич вийшов на заміну на 58 хв, коли його команда поступалася 1:0. 

На 70 хв. українець отримав передачу захисника Маріяна Чабрая  й відправив м’яч у «дев'ятку» воріт «Данді Юнайтед». Попри це «Гіберніан» поступився, пропустивши на 90 хв. із пенальті.

У післяматчевому коментарі Спорт на Районі Микола Кухаревич відзначив, що завдання «Гіберніана» – увійти в шістку кращих Чемпіонату Шотландії. Це дозволить команді поборотися за єврокубки.

Нагадаємо: зустріч «Данді Юнайтед» – «Гіберніан»  відбулася в 31 турі. Наразі «Гіберніан» посідає шосте місце в турнірній таблиці, набравши 40 очок.

Попереду в команди українця дві зустрічі: «Гіберніан» – «Хартс» (15 квітня) та  «Сент-Джонстон» – «Гіберніан» (22 квітня).

Кухаревич поповнив склад «Гіберніана» восени 2022 року. Він перейшов до шотландської команди з бельгійського «Левена». А права на форварда належать французькому «Труа». Останній український клуб Кухаревича – львівський «Рух».

 

Читайте також:

Уважаю, що непогано провів першу частину сезону, – Микола Кухаревич про виступи за «Гіберніан»

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024