У Ковелі відбувся чемпіонат області з пауерліфтингу серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату

02 Квітня 2023, 15:46
У Ковелі відбувся чемпіонат області з пауерліфтингу серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату 1744
У Ковелі відбувся чемпіонат області з пауерліфтингу серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату

На змаганнях були представники дев'яти громад: Ковельська, Луцька, Сереховичівська, Поворська, Камінь-Каширська, Боратинська, Турійська, Люблинецька, Дубівська.

Про це інформують у Інваспорті Волині.

Силу та відвагу спортсменів відзначив начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю Віктор Галан-Влащук:
«Ми знаємо, що робота спортсменів, яку вони виконують разом з наставником Валерієм Дружиновичом, є справді важкою. Адже підняти ту вагу, витримати це все на собі - це ще раз підтверджує, що українці є сильні, мужні, потужні та можуть досягати великих результатів».
Про вклад Валерія Дружиновича у розвиток пауерліфтингу в Ковелі та Волинській області наголосив і заступник начальника місцевого управління молоді та спорту Роман Лис. Він нагадав, що для розвитку такої справи потрібно вкласти багато зусиль та відданих років роботи.
Своє вітальне слово сказав і директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Андрій Рожок:
«Наша школа існує вже 25 років, а сьогодні у Ковелі відбулись 23 обласні змагання з пауерліфтингу. У нас в школі працюють чудові люди, тренери. У місті Ковель цей вид спорту розвиває Валерій Павлович, в місті Луцьк є теж група, яку тренує Олег Хом'як - два Заслужених тренери України. Сьогодні тут також є їхні вихованці. В першу чергу, бажаю спортсменам, щоб штанга корилась, високих спортивних досягнень, чекаємо вас на спортивному фронті, захищаючи кольори українського стягу на світовій арені».

 

Серед учасників виявились і ті, хто встановив обласні та особисті рекорди. Це вкотре підтверджує, що наші спортсмени є гідними конкурентами на міжнародних аренах.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024