«Любарт» втретє виграв Суперлігу Волині

02 Квітня 2023, 11:15
«Любарт» втретє виграв Суперлігу Волині 581
«Любарт» втретє виграв Суперлігу Волині

1 квітня «Любарт» вийшов на битву за чемпіонство в Суперлізі Волині.

Так склалося, що останній матч сезону повинен був вирішити все. Про це інформують у ФК Любарт.

«Князі», вигравши всі ігри другого кола, впритул наблизилися до «Надії», яка допустила осічку з «ТТІ» (між собою в рамках сьомого туру колективи відбігали 1:1). Всього два очки відставання, а отже й очна перемога - як гарантія тріумфу та виходу до фінальної частини Першої ліги України.

Неймовірно, але рахунок було відкрито вже на дев‘ятій секунді. Перша ж комбінація «князів» знайшла своє завершення у сітці «Надії». Відзначився Богдан Мізюк - 1:0.

Якийсь час після цього на паркеті тривала нервова боротьба, аж поки це все не вилилось у гол Назара Цюпки, який вдало зреагував на добиванні - 1:1.

Протистояння продовжилося щільно та без моментів. «Зелені» прагнули досягнути результату завдяки індивідуальним діям. «Любарт» шукав щастя в комбінаційній грі. І знайшов. Сизик відпасував Мізюку, Богдан прицільно знайшов Матвійчука, а Максиму залишилося лише перевести кулястого у ворота - 2:1.

Зовсім скоро Богдан Мізюк шокував зал. Несподівано перехопивши передачу суперника, 17-й номер завдав разючого пострілу, засвітивши на табло - 3:1.

Другий тайм розпочався з кількох гарячих ударів від «князів», які цілком могли збільшити перевагу лучан. Проте сталося навпаки - Танський, після скидки «стовпа» потужно розстріляв Горніка, скоротивши відставання - 3:2.

Підопічні Бугайчука не втратити запалу і знову неочікувано забили у відповідь. Олександр Сименко перехопив м‘яча в центрі поля, протягнув його брівкою та пробив - 4:2.

Такий розклад змусив «Надію» зайнятися улюбленою справою - піти в бій з п‘ятим польовим. Кілька нагод у них було, але змінити ситуацію не вдалося.

«Любарт» втримав перемогу та втретє у своїй історії став чемпіоном Суперліги Волині.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024