На Рівненщині проведуть футбольний «Меморіал Шморгуна»

18 Березня 2023, 08:55
На Рівненщині проведуть футбольний «Меморіал Шморгуна» 1170
На Рівненщині проведуть футбольний «Меморіал Шморгуна»

На Рівненщині стартує футбольний сезон. Першими аматорськими змаганнями обласного рівня стане «Меморіал Володимира Шморгуна».

Про організацію змагань говорили під час розширеного засідання Комітету з проведення змагань РОАФ. Про це інформують на сайті федерації.

Наразі відомо, що в «Меморіалі Володимира Шморгуна-2023» візьме участь вісім команд.  Ще декілька колективів міркують над тим, чи братимуть участь у першості.

«Будемо віддавати перевагу командам, що раніше брали участь в обласних змаганнях, втім відкриті для усіх. Наразі є бажання взяти участь у кількох команд районного рівня. Остаточний список учасників ще формується.  Гратимемо у суботу-неділю. Турнір є традиційним, але, на жаль, через пандемію та повномасштабне вторгнення були перерви. Але ми його проводили, проводимо і будемо проводити. Перш за все цей турнір для підготовки до Чемпіонату області та Кубка. Команди завжди залюбки брали участь, тим більше, зараз є можливість грати на штучних полях. Це набагато краще, ніж було за попередніх турнірів», – розповів виконавчий директор РОАФ Олег Кучер.

Охочі взяти участь у турнірі можуть подати заявки до  22 березня. За детальною інформацією представники команд можуть звертатися до виконавчого директора РОАФ Олега Кучера (тел.: 068 007 0880).

Із форматом змагань оргкомітет визначиться, коли сплине час прийому заявок від команд.

Щодо організаційних питань відомо, що всі матчі будуть проводитися на штучних полях обласного центру. Зокрема РОАФ використовуватиме поля академії «Імпульс» та навчально-тренувальної бази «Верес»а. Один тайм поєдинку на «Меморіалі Володимира Шморгуна» триватиме 35 хвилин. 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024