Уродженці Рівненщини викликані до збірної України U-21 на вирішальні поєдинки

08 Березня 2023, 13:00
Уродженці Рівненщини викликані до збірної України U-21 на вирішальні поєдинки 544
Уродженці Рівненщини викликані до збірної України U-21 на вирішальні поєдинки

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань викликав двох уродженців Рівненщини на березневі матчі.

Про це йдеться на офіційному сайті Української асоціації футболу.

До основного списку футболістів, на яких розраховує Руслан Ротань у складі молодіжної збірної є уродженець Рівненщини ,а саме села Удрицьк, Дубровицького раону, Микола Кухаревич.

Варто зазначити, що футболіст є вихованцем футбольного клубу «Волинь», за який грав до 2020 року.  

Права на українського форварда належать французькому «Труа», клубу який входить до City Football Group, даний спортивний холдінг володіє рядом футбольних клубів по всьому світу, найіменитішим із яких є «Манчестер Сіті».

У нинішньому сезоні Кухаревич на правах оренди виступає за «Хіберніан» із чемпіонату Шотландії, за який провів 11 матчів, забивши 4 м’ячі та віддавши 1 асист.

Читати також: Кухаревич повертається після травми і одразу ж забиває

До резервного списку молодіжної збірної України також потрапив Олексій Сич, котрий народився у селі Зоря Рівненського району.

Сич виступає у чемпіонаті Бельгії, захищаючи кольори «Кортрейка», проте, зважаючи на травму, український футболіст не потрапляє у склад із січня місяця цього року, тому не включення його до основного списку виглядає цілком очікуваним.

У поточному сезоні Сич провів 12 матчів у чемпіонаті Белігії та забив 1 гол.

Збір молодіжки розпочнеться 20 березня та триватиме до 27 березня 2023 року, за цей період жовто-блакиті проведуть два поєдинки: 24 березня в Туреччині підопічні Ротаня зіграють, формально домашню гру, із Данією, а 27 березня українцям у виїзному поєдинку протистоятимуть однолітки із Італії.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024