У Луцькому педагогічному коледжі відбувся волейбольний турнір пам'яті полеглих воїнів

07 Березня 2023, 10:25
У Луцькому педагогічному коледжі відбувся волейбольний турнір пам'яті полеглих воїнів 298
У Луцькому педагогічному коледжі відбувся волейбольний турнір пам'яті полеглих воїнів

У Луцьку відбувся ІІІ відкритий турнір Волинської області з волейболу серед юнаків, присвячений пам’яті воїнів, які загинули, захищаючи незалежність і суверенітет України.

Про це інформує Фейсбук сторінка Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Нагадаємо, що змагання розпочалися 1 березня та тривали три дні.

На  турнірі у Луцькому педагогічному коледжі, між собою змагалося дев’ять команд, але перемогу в напруженому фіналі здобули волейболісти з Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Захищаючи Україну від окупантів, протягом років війни з російським агресором загинуло п’ятеро героїв, які були випускниками коледжу: Володимир Прокопчук, Олександр Палюх, Артем Карабан, Дмитро Пилипчук та Ростислав Слєсар. На відкритті присутні згадали загиблих воїнів хвилиною мовчання, адже вони віддали найцінніше у боротьбі за незалежність – свої життя.

Фінал турніру перевершив усі очікування вболівальників, які заполонили спортзал Луцького педагогічного коледжу. Звичайно ж, у фінальному матчі між ліцеїстами та ЛПК більшість вболівала за останніх. Саме педагоги, які були окрилені підтримкою залу, виграли першу партію. Проте ліцеїсти не планували здаватися, вигравши наступну.

Перемогу у вирішальній партії та у фіналі загалом все-таки святкувала команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, засмутивши господарів турніру. Бронзові медалі приміряли волейболісти Луцького національного технічного університету. А найкращим гравцем турніру визнали гравця ЛПК Івана Ярмолюка.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024