«Минай» мінімально поступається «Львову»

06 Березня 2023, 15:22
«Минай» мінімально поступається «Львову» 394
«Минай» мінімально поступається «Львову»

«Минай» програє останній команді чемпіонату, маючи значно більше шансів на перемогу.

Про це Спорт на районі.in.ua відомо із офіційного сайту Української Прем’єр-ліги.

6 березня о 13:00 відбувся матч ПФК «Львів» – «Минай», який ознаменував завершення першого туру після зимової паузи в Українській Прем’єр-лізі, а ужгородці вже встигли, навіть, офіційну зустріч провести.

Обидві команди в період зимового трансферного вікна значно змінили свій склад, особливо це стосується львівського клубу, у яких відразу  десять новачків з’явились на футбольному полі у стартовому складі.

Варто відзначити, що і закарпатська команда теж солідно підсилилася, що правда цих новачків у них значно менше, в старті вийшли четверо із п’яти зимових придбань, а саме: Сергій Петько, Олександр Мельник, Андрій Булеза та Михайло Гечев.

Не дивлячись на те, що у першій половині зустрічі забитих голів не було, проте яскравих моментів вистачало, чого тільки вартує удар у поперечину від Олега Вишневського та небезпечний кутовий біля воріт львівського клубу.

Другий тайм розпочався в такому ж руслі, що й проходив увесь перший, тобто за незначної переваги підопічних Володимира Шарана, відтак дана перевага у результаті переросла у небезпечний удар із кількох метрів від Сергія Петька, проте м’яч у ворота суперника не влучив, а також  небезпечний удар іншого новачка ужгородців Андрія Булези.   

Золота нагода на 75 хвилині поєдинку випала Єгору Твердохлібу, котрий  не зміг переправити м’яч у ворота ударом головою, а вже у наступній атаці футболісти «Минаю» пропустили, гол забив Артур Ременяк, котрий лише 13 хвилин тому вийшов на футбольне поле.

Варто відзначити, що гол прийшов лише з четвертого удару господарів, водночас самі закарпатці на той момент завдали шести ударів.

Після пропущеного голу головний тренер «Минаю» Володимир Шаран намагався виправити становище за допомогою замін, проте до завершення матчу залишалось надто мало часу.

У підсумку остання команда чемпіонату вдома обіграла передостанню команду, відтак різниця між львівським та ужгородським клубами зменшилася до 2 очок.  

«Минай» мінімально поступається «Львову»
«Минай» мінімально поступається «Львову»

 

26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024