Вихованці рівненського та волинського футболу приєднались до команди із Другої ліги

02 Березня 2023, 11:07
Вихованці рівненського та волинського футболу приєднались до команди із Другої ліги 389
Вихованці рівненського та волинського футболу приєднались до команди із Другої ліги

ПФК «Звягель»  солідно підсилився до другої половини сезону у зимове міжсезоння, відтак серед численних новачків знайшлося місце вихованцям рівненського та волинського футболу.

Про це інформує Фейсбук сторінка ПФК «Звягель» та фан-сторінка ФК «Верес».

Команда із Новоград-Волинського цього сезону дебютувала у Другй лізі України, станом на сьогоднішній день займає п’яту сходинку, маючи 14 очок в активі після 10-ти зіграних поєдинків.

Ігор Гук, котрий вже виступав за команду із Житомирської області у першій половині сезону на правах оренди, днями розірвав контракт із рівненським «Вересом», відтак на правах вільного агента приєднався до ПФК «Звягель». Вихованець рівненського футболу є гравцем захисної ланки, проте в УПЛ ігрової практики 20річний футболіст допоки не мав.

Ще двоє гравців приєдналися до ПФК «Звягель» із рівненського «Вереса» на правах оренди, мова йде про 19річних нападника Юрія Бамболя та воротаря Назара Мигаля. Обидва першу частину сезону грали в Юнацькій УПЛ за НК «Верес». Ворто відзначити, що голкіпер Назар Мигаль є вихованцем ковельського футболу, виступаючи за ФЦ «Ковель-Волинь».

Уневерсальний півзахисник, котрий також може закрити позицію в захисті, Тарас Завадович також є уродженцем Волинської області, де й розпочинався його футбольний шлях. 20річний футболіст є вихованцем луцької «Волині», кольори якої захищав у Юнацькій УПЛ, а також має досвід гри у Другій лізі України за «Волинь-2».

«Бажаємо новачкам успіхів, перемог, голів, асистів та "сухих" матчів у складі нашого клубу!!!» - йдеться на Фейсбук сторінці ПФК «Звягель».  

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024