45 років поспіль у Костополі проводять футзальний турнір

26 Лютого 2023, 09:06
Учасники змагань 834
Учасники змагань

На Костопільщині є чудова та багаторічна традиція - щороку збиратися та проводити Відкритий чемпіонат з футзалу «Костопільська сніжинка». 

Роблять так протягом 45 років, п’ять з яких, до речі, змагання присвячують пам’яті Федора Грущака. Про це інформують у РОАФ.

Рівненська обласна асоціація футболу, разом  із Костопільською міською радою та Костопільською районною федерацією футболу є організаторами змагань. 

На цей раз участь взяли 10 команд, сформованих із гравців 2010 року народження і молодших. Приїхали позмагатися колективи із Рівного, Зорі, Сарн, Здолбунова, Березного, Костополя. Також участь взяла команда дівчат Обласного спортивного ліцею.

У підсумку, бронзовими призерами стали гравці ФА «Костопіль», які переграли КДЮСШ Сарни із рахунком 2:1. Втім сарненчани без нагороди не залишилися. Приз “За волю до перемоги" дістався саме їм. 

У головному матчі Чемпіонату зійшлися ДЮСШ Костопіль та ДЮСШ Верес із Рівного. Долю золотих медалей вирішив один гол, його забили гравці із Костополя. 

Підсумки турніру:

  • Переможець - ДЮСШ «Костопіль-1»
  • Срібний призер - ДЮСШ «Верес-1»
  • Бронзовий призер - «ФА Костопіль»
  • За волю до перемоги - КДЮСШ «Сарни»

 

Нагороджували учасників онуки Федора Грущака та син Андрій. Також участь у нагородженні взяв виконавчий директор РОАФ Олег Кучер. 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024