У Луцьку відбувся спортивно-безпеково-пізнавальний квест

23 Лютого 2023, 09:55
У Луцьку відбувся спортивно-безпеково-пізнавальний квест 541
У Луцьку відбувся спортивно-безпеково-пізнавальний квест

В ДЮСШ N 3 Луцької міської ради відбувся спортивно-безпеково-пізнавальний квест в рамках проєкту Всеукраїнської фундації Захист Прав Дітей «Психологічна підтримка дітей, постраждалих від збройного конфлікту в Україні».

Органзіаторами проєкту Асоціація футболу Волинської області, комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради. Про це інформують в Асоціації футболу Волині.

Учасниками заходу стали юні футболісти, вихованці спортивних футбольних клубів, які беруть участь в проєкті «PLAN Захід» (60 учасників).

Захід розпочався з хвилини мовчання, вшанування пам'яті про загиблих українських захисників, які обороняли кордони нашої держави та всі разом виконали гімн України.

Почесні гості вручили футбольний інвентар кожній команді, яка брала участь у квесті.

Зі спортивно-патріотичною композицією «Все буде - Україна!» виступили вихованки відділення «Гімнастики художньої» КЗ ДЮСШ N 3 Луцької міської ради.

Після урочистої частини, юні футболісти разом із провідним професіоналом КЗ ЛМЦФЗН "Спорт для всіх" Мисаїлом Серьогіним виконали розігріваючу розминку та розділилися на команди.

Для дітей організували чотири локації:

  • спортивна (футбольні естафети);
  • безпекова від ДСНС (мінна безпека, поведінка в ситуації ворожих обстрілів);
  • психологічна (ігри та вправи для психологічного розвантаження);
  • безпекова від управління патрульної поліції (правила вуличного руху, безпека на дорозі у вечірній час).

Учасники цікаво та змістовно провели свій вільний час, а на кінець заходу всі діти відвідали чудовий куточок природи - «Луцький зоопарк».

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024