У Луцьку відбулась презентація благодійного футбольного турніру

21 Лютого 2023, 11:10
У Луцьку відбулась презентація Благодійного футбольного турніру 910
У Луцьку відбулась презентація Благодійного футбольного турніру

В обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбудеться благодійний футбольний турнір з метою збору коштів на всюдихід для добровольчого батальйону «Арей». 

Турнір відбудеться 26 лютого. Про це інформують у Волинській облраді.

Аби анонсувати доброчинну спортивну подію її ініціатори влаштували пресконференцію. Як співорганізатор змагань у ній взяв участь також і голова Волиньради, очільник обласного осередку НОК Григорій Недопад. Про свій організаційний та благодійний вклад також заявили представники волинського бізнесу, волонтери, відомі футболісти, та військові.

Керівник гіпермаркету «Там-Там» Віктор Кульбачинський зазначив, що з ініціативи торгової мережі вже проведено 2 благодійних турніри з футболу, за підсумками яких придбано квадрокоптер для волонтерського штабу «Ангар» та позашляховик для 14 Князівської бригади. Мета ж теперішнього – зібрати 300 тисяч гривень на всюдихід для добробатівців.

Майже рік цим бойовим підрозділом опікується знаний у Луцьку ресторатор і відомий в Україні волонтер Руслан Роговський

«Цей добровольчий підрозділ з початку великої війни б’ється на першій лінії фронту. Коли я познайомився з хлопцями, їм бракувало практично всього, чого у них було з надлишком – це рішучості, хоробрості і самовідданості. З тих пір я їм допомагаю постійно. У добробаті воюють мешканці Миколаївщини, Херсонщини та Кривого Рогу, а нещодавно з’явився і мінометний розрахунок з числа волинян. Це люди зі справжнім козацьким духом, які виконують бойові завдання далеко вглиб за нульовими позиціями», - розповів волонтер.

Руслан Роговський також подякувавголові обласної ради за безвідмовну допомогу «арейцям», за якою звертався волонтер.

Григорій Недопад підтвердив, що Волиньрада зібрала добробатівцям не один вантаж. «Все, про що просив «Арей» - від бронежилетів і коліматорів до генераторів та продовольства – оперативно забезпечували. Ми допомагаємо усім силам оборони, намагаючись задовольнити найактуальніші потреби. І так працюватимемо до перемоги», - запевнив очільник облради. До слова, він не лише представляє співорганізаторів, але й особисто гратиме у складі однієї з команд і, звісно ж, донатитиме.

Про участь у благодійному турнірі заявили 5 команд: збірні «Там-Таму», будівельної компанії «Луцьксантехмонтаж», Ковельської міської громади, 6-го прикордонного Волинського загону та ветеранів футбольного клубу «Волинь». Анонсують і сюрприз: запрошено також зірок українського футболу, які посилять кожну з місцевих команд, але імен поки не називають, зберігаючи інтригу.

Організатори обіцяють не лише видовищний футбол, але й багато цікавого у рамках турніру. Зокрема, майстер-клас з копанки для найменших, козацький куліш та аукціон, під час якого розіграють м’яча та футболки з автографами іменитих українських футболістів.

Тож запрошують вболівальників відвідати благодійний турнір родинами, зауважуючи, що в ОДЮСШ є надійне сертифіковане укриття на випадок повітряної тривоги. Початок змагань о 13:00. Збір коштів відбуватиметься під час футбольного поєдинку, у гіпермаркеті «Там-Там», де будуть встановлені скриньки для донатів, а також через соціальні мережі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024