Футболісти українського Миная та російського Шинника побилися на зборах у Туреччині

14 Лютого 2023, 14:49
Минай на тренуванні 1954
Минай на тренуванні

На тренувальних зборах у Туреччині між футболістами ФК Минай та гравцями російського Шинника відбулась бійка.

Інцидент трапився 13 лютого в одному з турецьких готелів, де команда із Закарпаття проводить тренувальний збір.

Спортивний журналіст Роман Бебех повідомив, що гравці російської команди збираються покидати готель, поки "Минай" перебуває на тренуванні.

«Побутова ситуація призвела до конфлікту. Один з українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводив себе щодо персоналу готелю. Росіянин був напідпитку і відверто хамив. Він не став просити вибачення і його побив футболіст Миная, – написав Роман Бебех.

На інцидент у соцмережах відреагував також голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, який привітав футболістів Миная з перемогою над рашистським Шинником у  кулачних боях.

Свою позицію про кулачний бій виклали і на сторінці Манаю у фейсбуці:

«Вчора, 13 лютого, у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК «Минай» та предстаників країни 404 - ярославського «Шиніка». Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців.

Інформація російських пропагандитських ЗМІ стосовно того, що минайці змушували співати гімн представників «Шиніка» та побили гравця у ліфті - традиційна маячня. Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шиніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают». Вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.

Перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити «Шинік» згодився готель. Закарпатці звертались до менеджменту Royal Seginus з вимогою виселити росіян, адже представники країни терориста не мають права тренуватись та грати у футбол за межами своєї країни.

14 лютого минайці за розкладом відправились на тренування».

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024