ДЮСШ «Зоря» стала переможцем ювілейного Veres Junior Cup

06 Лютого 2023, 11:45
Переможці турніру 1003
Переможці турніру

Десятий ювілейний Veres Junior Cup: ДЮСШ «Зоря» святкує перемогу у турнірі.

ПРо це інформують у НК Верес.

У змаганнях взяли участь 8 команд: ФК Здолбунів, ДЮСШ Зоря, ДЮСШ Верес Рівне, ФА Динамо Family, ФА Лідер, ФА Стандарт, ДЮСШ Острог, ФА Олімп. 

Третє місце виборола команда ДЮСШ Острог.

Срібло турніру везе додому команда із Рівного, а саме ДЮСШ Верес. 

Чемпіоном стала команда ДЮСШ Зоря.

Варто зауважити, що гравці із Зорі стали першими, хто за десять турнірів змогли підтвердити своє чемпіонство вигравши титул удруге.

Минулого разу команда із Зорі обіграли у фіналі ФК Костопіль.

«Все відбувалося по плану, вийшов доволі цікавий фінал, напруга була висока. Варто зауважити, що цих дітей я спостерігаю уже девʼять місяців, і дуже приємно та цікаво бачити те, як вони постійно додають та стають кращими від турніру до турніру. Визначилися із тим, якщо команда ДЮСШ Зоря знову переможе у турнірі Veres Junior Cup у віковій категорії U10, то вона зможе залишити трофей у себе назавжди. 

Так, плануємо наступний турнір. Це буде вікова категорія U11, плануємо провести його у Рівному у перші вихідні березня», - сказав один із організаторів турніру Дмитро Чак.

Турнір відбувся за підтримки головного спонсора турніру - компанії Кроноспан, а також партнерів турніру - РОАФ (Рівненська обласна асоціація футболу). Організовані змагання були за допомогою вболівальників «Червоно-чорної сім’ї».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024