У громаді на Рівненщині відбулася «Розминка від чемпіона»

03 Лютого 2023, 09:12
Учасники заходу 323
Учасники заходу

На Рівненщині продовжується спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Цього разу вона завітала до учнів Кустинського ліцею Олександрійської територіальної громади. 

ПРо це інформують у Спорт для всіх Рівненщини.

На зустріч із відомим земляком, майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Михайлом Іверуком, в спортивному залі зібрались майже всі школярі та педагоги.

Традиційно, захід розпочався з нагородження переможців конкурсу малюнку на спортивну тематику. Троє авторів найкращих робіт здобули олімпійські сувеніри, які вручив відомий спортсмен. А далі зустріч продовжилась розповіддю Михайла про свій шлях у спорті, який розпочався у 14 років. В його активі вже 21 марафон.

Діти із зацікавленням слухали розповідь Михайла та мали нагоду задати питання та поспілкуватися щодо особливостей тренувань, планів на майбутнє, його хоббі та ін. Перед проведенням розминки, хлопці та дівчата взяли участь в інтелектуальному конкурсі «Спортивна вікторина». Найбільш ерудовані та кмітливі учасники отримали сувеніри від організаторів заходу. Під час розминки від відомого атлета, діти з очевидним задоволенням і старанністю повторювали за ним усі вправи. Завершився захід фотосесією з гостем і його нагородами.

Нагадаємо, діти Рівненщини мають можливість зустрітися з відомими спортсменами у своїх рідних шкільних стінах завдяки ініціативи «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024