Відбудеться зимова першість Закарпаття з футболу

20 Січня 2023, 12:34
Відбудеться зимова першість Закарпаття з футболу 433
Відбудеться зимова першість Закарпаття з футболу

Закарпатська асоціація футболу пропонує командам краю взяти учать у першому офіційному турнірі року.

Про це інформують у ЗАФ.

Яким би не було складним сьогодення, але ми повинні й за допомогою футболу демонструвати ворогу, що український народ – незламний. Отож наше життя повинно продовжуватися в усіх сферах. У виді спорту № 1 – теж. Наразі пропонуємо командам реєструватися для участі в Зимовій першості Закарпаття. Вона стартує 12 лютого. Традиційно розпочинаємо з групового етапу баталій. Зони – в Ужгороді, Виноградові, Середньому, Хусті – Вишкові.

Термін подачі заявкових листів – до 5 лютого. Звертатися в Закарпатську асоціацію футболу до Йосипа Шитєва та Іллі Вовчанського. Проєкт положення щодо умов проведення змагань буде обговорений на найближчому засіданні Комітету й опублікований на сайті ЗАФ.

Зимова першість області – чудова можливість підготуватися до нового сезону, набути необхідної ігрової форми. Тим паче в умовах воєнного стану, коли в командах відбуваються значні ротації в складах і потреба випробувати нових виконавців актуальна подвійно.

Запрошуємо команди розпочати підготовку до чемпіонату й Кубка області участю в першому серед основних у році турнірі – Зимовій першості Закарпаття!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024