«Любарт» U-13 виграє групу «А» чемпіонату України з футзалу

19 Січня 2023, 10:07
«Любарт» U-13 429
«Любарт» U-13

Після двох перемог та однієї поразки «Любарт» U-13 продовжив свої виступи в рамках чемпіонату України з футзалу матчем проти подільського «Фаворита».Про це інформують у ДЮФК «Любарт».

Технічні малюки з Одещини двічі поступилися та здобули два очки, перегравши «Новий буг» в серії пенальті. Гарно відпочивши, вони розпочали дуже активно, створивши чимало проблем підопічним Олександра Лисенка. Дуже довго команди билися на зустрічних курсах і лише за одну хвилину до кінця першого тайму Денис Бернадський відкрив рахунок у матчі.

Надалі «Князі» заволоділи тотальною ініціативою і згодом Дмитро Назарук хорошим ударом перевагу подвоїв - 2:0.

Довго контролюючи події на майданчику, хлопці втратили концентрацію та ледь не наварили собі «каші», пропустивши від «Фаворита» наприкінці. Гості намагалися зробити камбек та віддали чимало сил й емоцій заради цього, проте ні. Натомість Назарук за 25 секунд до фінального свистка поставив крапку, засвітивши на табло підсумкові - 3:1.

В останньому матчі групи «Любарт» зійшовся з МДЮСШ Новий Буг. Поки ваш дописувач дрімав в коридорі, гра розпочалася на кілька хвилин раніше. Виявилося, що лучани швидко відкрили рахунок і майже одразу подвоїли його. Відзначилися Ярош та Орел. Ще певний час поганявши кулястого, «князі» вкинули додаткові три м‘ячі у сітку представників Миколаївщини. Дубль оформив Ярослав Васейко, ще один гол забив Роман Бобир - 5:0.

Продовжив феєрію Назарук. Дмитро самотужки накрутив захист суперника і з легкістю обіграв голкіпера на останньому рубежі - 6:0.

В другому таймі Васейко, Новосад та Бобир справу завершили, зафіксувавши остаточні 9:0.

За підсумками туру «Любарт» посів перше місце групи «А» (12 очок) й продовжить боротьбу у Вищій лізі.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024