У Володимирі відзначили гравчинь ЖФК «Ладомир»

23 Грудня 2022, 11:14
Гравчині Ладомира 429
Гравчині Ладомира

У стінах закладу Володимирського ліцею «Центр Освіти» відбулось підбиття підсумків виступів футбольного клубу «Ладомир» у І колі сезону 2022-2023 року Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги.

Про це інформують у womensfootball.com.ua.

Для когось ця подія може здатися не надто значною, проте це абсолютно не так. Для гравчинь Ладомира це черговий масштабний крок у підкоренні вершин Вищої ліги. За результатами футбольних поєдинків цього сезону команда впевнено посіла шосте місце (з дванадцяти) у турнірній таблиці серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2022-2023 року.

Привітати футболісток команди «Ладомир» зібрались почесні гості, меценати, які звикли допомагати не словом, а ділом, і, які не лише сказали багато приємних слів на підтримку наших дівчат, а й урочисто вручили посвідчення майстрів спорту України двом гравчиням: Вікторії Гірин та Тетяні Аполлоніній, а також грошові винагороди.

Не обійшлось, звичайно, і без нагороджень наших футболісток окремими номінаціями: «Кращий воротар» команди – Варвара Новікова, «Кращий захисник» – Тетяна Аполлоніна, «Кращий гравець середньої лінії» – Мирослава Невар, «Кращий нападник» – Вікторія Гірин.

Гордимося, що наші ладомирчанки попри те, що конкуренція інших футбольних клубів досить серйозна, не зупиняються на досягнутому і постійно вдосконалюють свою професійну спортивну майстерність, силу духу та витривалість.

Цей вечір, дійсно, промайнув у теплій, родинній атмосфері, був наповнений щирими емоціями та усмішками. Маємо надію, що ще не раз нам доведеться зібратися такою ж дружною компанією та відзначати чергові досягнення жіночої футбольної команди «Ладомир».

Міський голова Ігор Пальонка привітав учасників та тренера команди з блискучими результатами.

«Переконаний, що завдяки талановитій грі цих дівчат про Володимир ще неодноразово почують в Україні та за її межами! Тож міська влада й надалі підтримуватиме команду та допомагатиме долати виклики війни. Вдячний і підприємцям громади, які підтримують таланти, аби ті в свою чергу гідно представляли Володимир та показували чудову гру у кращих традиціях школи футболу», -зазначив очільник громади.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024