«Любарт» U-15 завершив перший з‘їзний тур Чемпіонату України з футзалу

17 Грудня 2022, 12:05
ДЮФК Любарт 1060
ДЮФК Любарт

В останній день першого з‘їзного туру Чемпіонату України з футзалу «Любарт» U-15 зустрівся з львівським «КІВСом». Галичани до бою з нами підійшли, маючи 9 очок в активі. 

Натомість ми за попередні п‘ять матчів заробили 10 залікових пунктів. Про це інформують у клубі

Протистояння, як і всі до цього, розпочалося з активного спурту хлопців. Вже на першій хвилині Васейко повинен був замикати на добиванні після «гармати» Шклярука, але Ярославу трохи не пощастило. На жаль, через деякий час не пощастило ще більше: обрізка в захисті призвела до гола у ворота лучан - 0:1.
Згодом лучани могли пропустити вдруге, але блискуча гра Мирончука залишила сітку недоторканою. Разом із цим Шклярук та Ярошук створили атаку, яка завершилася влучним переведенням у рамку від Васейка - 1:1.
Змагання на паркеті продовжилися на зустрічних курсах і «Любарт» мав чимало нагод, щоб виходити вперед, але на шляху кулястого постійно «виростала» або стійка, або поперечка, або груди чи голова голкіпера КІВСа. Натомість підопічні Назарія Станкевича одну зі своїх нагод реалізували, а ще один гол «князі» забили собі самі, пішовши на перерву за рахунку - 1:3.
Друга половина розпочалася з четвертого пропущеного в ворота лучан. Було помітно, що невдачі та нереалізовані моменти добряче розізлили виконавців «Любарта». Увімкнувши додаткову агресію, Цап та Гайдучик скоротили відставання. Богдан асистував, а капітан перевів м’яча в сітку - 2:4. На жаль, надія на відновлення паритету жевріла недовго, оскільки лучани знову помилилися в захисті та «привезли» собі п‘ятий гол.
Але навіть такий розклад не зупинив підопічних Олександра Лисенка. Тренер дав вказівку Мирончуку переходити з воріт в поле і в першій же атаці голкіпер забив ударом головою - 3:5. Звісно, ризик є ризик. Спершу він виправдався, але надалі «князі» отримали два результативних удари в незахищену сітку - 3:7. У підсумку так і завершили.

Після шести матчів «Любарт» розмістився на шостому місці. Відставання від другої сходинки - три очки. Наступний з‘їзний тур заплановано провести у березні.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024