«Любарт» U-10 феєрично пробився в GOLDEN-лігу RUH KIDS CUP

30 Листопада 2022, 14:47
Юні гравці Любарта 660
Юні гравці Любарта

Вихованці Любарта 2013 року народження розпочали виступи в рамках чергового Ruh Kids Cup.

Підопічні Андрія Янчука потрапили до квартету з ДЮСШ «Рух» (Чорні), «Nanokids» (Одеса) та ДЮСШ «Жидачів», з якими й стартували в перший ігровий день. Про це інформують у ДЮФК Любарт.
Після доволі спокійного та обережного початку, наші хлопці включили фланги та почали перетягувати ініціативу на себе. Спершу Андрій Кашкаров замкнув передачу Тимофія Воробея. Згодом Іван Дерик повторив успіх свого товариша, а ще через мить Андрій оформив дубль. 4:0 рахунок став після потужного удару низом під штангу від Романа Любкова. В останню секунду суперники один гол відквитали, зафіксувавши на табло - 4:1.
В другому матчі маленькі «князі» зійшлися з господарями паркету - чорним «Рухом». Протистояння розпочалося зі швидкого голу Кашкарова. Андрій, перебуваючи в оточенні кількох опонентів, наче Тьєррі Анрі проти Реалу у півфіналі Ліги чемпіонів багато років тому, протягнув кулястого з центра поля та вгатив його точнісінько у кут воріт. 1:0.
Далі «Любарт» повинен був подвоювати перевагу, проте не використав свої моменти і через якийсь час «Рух» відновив паритет - 1:1. Пропущений м‘яч розлютив підопічних Янчука, вони знову активно пішли в атаку і через кілька хвилин Кашкаров додав собі у актив дві гольові передачі, а Дерик став автором дубля - 3:1.

Наостанок групового етапу лучани зустрілися з «Nanokids». І знову швидко відкрили рахунок: Кашкаров пробив, голкіпер потягнув, але Дерик був першим на добиванні. 1:0! Згодом Іван знову опинився на вістрі атаки і як наслідок - дубль та 2:0. Фінальну крапку філігранним ударом зі штрафного поставив Роман Любков - 3:0.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024