Українська збірна перемогла у Чемпіонаті світу серед службовців з футзалу

27 Листопада 2022, 11:30
IPA Avangard Safety 1019
IPA Avangard Safety

Завершився 40-овий розіграш Чемпіонату Світу серед службовців з футзалу - "World Peace Indoor Soccer Tournament 2022", що проходив у Нідерландах.

Про це інформує Андрій Василишин.

Вийшовши до плей-офф в змаганні у віковій категорії 35+ IPA Avangard Safety Україна отримав у суперники в 1/8 фіналу PJ Porto Portugal.

Матч пройшов за переваги авангардівців.

Вже на другій хвилині наші гравці відкрили рахунок. Роман Кордо.

За хвилину індивідуальну бразилію в штрафній суперників продемонстрував волинянин Сергій Піддубний, та накрутивши трьох гравців скотив м'яч Роману Кордобі, і тому залишилося лише влучно пробити - 2:0.

На п'ятій хвилині, пройшовши по правому флангу, Павло Дармовіс пробив у ближній кут повз кіпера португальців, проте потрапив у стійку та відскочив до протилежної, де якраз набіг Сергій Піддубний, та майстерно скотив м'яча у сітку - 3:0.

В середині зустрічі Олександр Бондар, продемонструвавши індивідуальну майстерність, вивів на побачення з кіпером Porto Романа Дацюка, і той легко переграв воротаря та забив - 4:0.

За п'ять хвилин до кінця зустрічі рахунoк став - 5:0.

За 2 хвилини до кінця гравці португальської команди відквитали один м'яч, пробивши з гострого кута - 5:1.

В чвертьфіналі суперником українців була найсильніша команда свого краю - Bucovina Suceava Romania.

Матч видався важким, проте невеликою територіальною перевагою володіли авангардівці.

На п'ятій хвилині Роман Дацюк виборовши м'яча у суперника, пройшов до штрафної румунів та віддав гострий пас на Олександра Бондара, а той на класі обіграв кіпера суперників - 1:0.

На 10 хвилині Сергій Піддубний знову продемонстрував класику бразильського капуеро, накрутивши на фланзі двох гравців та віддав гостру передачу на Сергія Степанюка. Захистник що залишився біля воріт ринувся до Сергія, аби накрити його, та був обрізаний різкою передачею на Павла Дармовіса, а той красиво обіграв кіпера - 2:0.

На тринадцятій хвилині авангардівці обрізавшись в атаці отримали вихід на наші ворота 4 в 2... і суперник без проблем скористався перевагою в кількості - 2:1.

На останній хвилині гри Авангардівці провели атаку і зробили рахунок у зустрічі 3:1.

В 1/2 фіналу українці знову зійшлися з APG/GNR Compact Records Portugal, котрі в чвертьфіналі вибили сильну Хорватську команду.

Матч пройшов за переваги IPA Avangard Safety та завершився з рахунком 3:1.

В фіналі суперником став клуб State Fire Service Poland, котрий до цього на Чемпіонаті Світу в категорії 35+ вигравав усі матчі з різницею у 5 і більше голів.

Матч вийшов надвидовищним і складним. Команди продемонстрували високий рівень майстерності.. та бенефіс гри продемонстрували наш кіпер Денис Лавренчук та кіпер поляків, котрі протягом основного часу зробили десятки сейвів.

Тож, основний час завершився з рахунком 0:0.

В додатковий час один з наших гравців отримав вилучення, і наші хлопці певний проміжок часу грали у меншості. Проте хлопці змогли вистояти.

А відновивши рівновагу в чисельності українці провели чемпіонську атаку на останніх секундах гри, котру гарматним пострілом завершив Сергій Піддубний.

IPA Avangard Safety Україна - чемпіон світу 35+, та забирає трофей "World Peace Indoor Soccer Tournament 2022".

Також в чоловічій загальній категорії також перемогла Українська команда IPA Rivne Fire Brigade Ukraine, котрі в фіналі за нашої підтримки перемогли State Fire Service Poland з рахунком 3:0.

Тож Україна вперше за сорок розіграшів кубка везе одразу два Чемпіонських кубки.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024