«Любарт» U-8 завершив виступи у RUH KIDS CUP

07 Листопада 2022, 18:44
Учасники змагань 909
Учасники змагань

Після двох шалених днів та двох групових етапів, «Любарт» U-8 здобув право боротися за медалі Golden ліги Ruh Kids Cup.

Про це інформують у клубі.

У півфіналі на підопічних Андрія Янчука чекала команда, з якою ми розпочинали цей турнір - ДЮСШ «Рух». У стартовому матчі вболівальники побачили дуже цікаве та доволі рівне протистояння, яке завершилося переконливою перемогою господарів на табло - 0:3. Щоправда, на нашу скромну думку, кінцевий результат не зовсім точно відобразив події, які відбувалися на майданчику. Тож діти ще тоді «домовилися» зустрітися в 1/2 або ж у фіналі.
В 1/2 бій розпочався дуже стрімко - «Любарт» одразу кинувся в атаку та повинен був забивати, але Даніелю Юхимчуку трішки не пощастило. «Леви» витримали стартовий спурт і почали агресивно діяти біля воріт Артема Титуса, проте «князівський замок» з усією небезпекою справлявся на відмінно.
Гра продовжилася на зустрічних курсах. Малюки Любарта більше та краще контролювали м‘яч, а суперник швидше та ефективніше втікав у контратаки. Шалена напруга тривала до фінального свистка, але голів так і не побачили. Тож переможця довелося визначати в серії післяматчевих пенальті. Фортуна в лотереї посміхнулася саме «Руху» - 4:5.
В матчі за бронзу наші вихованці вийшли проти ФК «Кіцман». «Кіцман» мав у своєму складі декілька «фактурних» діток, власне вони і робили різницю, зокрема, швидкісний нападник, який в перші ж хвилини відвантажив нам два голи-близнюки, стрімко вискочивши на рандеву з Титусом. 0:2.

Підопічні Андрія Янчука не втратили бажання після такого неймовірно холодного «душу» та намагалися відігратися. На жаль, раз у раз хлопців підводила реалізація. Хоча і голкіпер суперників забирав доволі непогані удари Тимофія Пасічника з якоюсь надмірною легкістю. В будь-якому разі наші маленькі воїни боролися до кінця і незважаючи на поразку 0:2, заслужили на величезну повагу всіх та кожного.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024