Завершився п'ятий тур Чемпіонату Рівненської області з футболу

24 Жовтня 2022, 17:20
Завершився п'ятий тур Чемпіонату Рівненської області з футболу 1015
Завершився п'ятий тур Чемпіонату Рівненської області з футболу

Після 5 туру залишилися дві команди, які усі свої матчі виграли - “Ізотоп-РАЕС” та “Сокіл” з Осової. “Маяк” не зумів взяти реванш за півфінал Кубка, а у групі Південь “Калина” вперше у цьому сезоні не програла “Соколу”.  

Про це інформує РОАФ.

Відкривав 5 тур поєдинок у Вараші. Тамтешній “Моноліт” приймав “Сокіл” з Осови. Гості підходили до поєдинку у статусі команди, яка ще не втрачала очок. Винятком матч у Вараші не став. Гравці “Сокола” святкували перемогу і у третьому матчі поспіль. Долю поєдинку вирішив один гол у другому таймі. Відтак ФК “Моноліт” за 5 матчів має чотири поразки і лише одну нічию. У цих матчах команда забила 4 голи, а пропустила 18. Натомість ФК “Сокіл” зіграв лише три поєдинки, в яких святкував перемогу. Для цього хлопцям з Осови вистачило всього 4 голів. Пропустила команда лише раз. 

ФК "Моноліт" (Вараш) 0:1 ФК "Сокіл" (Осова)

У центральному матчі 5 туру в групі “Північ” зійшлися півфіналісти Кубка. Попри бажання “Маяка” взяти реванш, після матчу на всіх чекало своєрідне дежавю. Як і в кубковому протистоянні, варашани святкували перемогу із рахунком 2:1. Для сарненчан це перша поразка у Чемпіонаті, відтак вони пропускають на першу сходинку групи “Ізотоп-РАЕС”, який наразі без поразок. “Маяк” в своєму активі має 24 забитих і 3 пропущених. Натомість “Ізотоп-РАЕС” 19 забитих і два пропущених. 

ФК "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) 2:1 ФК "Маяк" (Сарни)

Ще один матч у групі “Північ” відбувся між “Енергією” із Володимирця та ФК “Вараш”. Енергетики попри гру в домашніх стінах, не змогли зачепитися бодай за нічию. Варашани повезли додому три пункти. Завдяки цій звитязі вони за чотири поєдинки мають 3 перемоги і одну поразку. Разом із тим 10 забитих та три пропущених. Натомість “Енергія” за таку ж кількість поєдинків, тричі поступилася й одного разу зіграла внічию. Відтак 14 пропущених та 4 забитих. 

ФК "Енергія" (Володимирець) 1:2 ФК "Вараш"

ФК “Полісся” із Полиць 5 тур пропускав. У групі “Південь” теж зійшлися в очному поєдинку півфіналісти Кубка. Разом із тим “Калина” та “Сокіл” встигли зіграти між собою у першому колі Чемпіонату. В обох випадках святкували перемогу гравці із Садового. Втім у третій очній зустрічі виявити сильнішого не вдалося. Поєдинок завершився в нульову нічию. Вперше у сезоні “Калина” не поступається “Соколу”. Відтак гравці із Садового мають в активі дві перемоги та дві нічиї. Разом із тим колектив забив 7 м’ячі і тричі пропустив. Щодо “Калини”, то у команди за 4 матчі - дві перемоги, нічия та поразка. Разом із тим 8 забитих та три пропущених. 

ФК "Калина" (Бугрин) 0:0 ФК "Сокіл" (Садове)

В іншому поєдинку, другу гру в рамках Чемпіонату, між собою провели ДЮСШ Верес та КОЛІФКС-Костопіль. Як і на старті сезону костопільчани святкували перемогу 2:1. Завдяки двом перемогам над рівнянами, а також нічийній грі із “Соколом”, КОЛІФКС-Костопіль зрівнявся за набраними очками із “Калиною”.  Рівняни у цьому сезоні наразі без набраних очок. Команда має чотири поразки, два забитих та 14 пропущених. У костопільчан дві перемоги, поразка та нічия. Забити вдалося сім разів, а пропустити чотири. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024