Вихованець рівненського спідвею вдало дебютував на міжнародних змаганнях

21 Вересня 2022, 09:35
Вихованець рівненського спідвею вдало дебютував на міжнародних змаганнях 1368
Вихованець рівненського спідвею вдало дебютував на міжнародних змаганнях

Вихованець рівненського спідвею та українського мотоспорту Назар Парніцький сенсаційно дебютував на міжнародних змаганнях у Польщі, посівши друге місце у черговому раунді NICE CUP.

Про це інформує Сергій Головня.

Після довготривалої боротьби за своє право виступати у змаганнях цьогоріч, провівши більшу частину сезону в тренуваннях у Лєшно під керівництвом легенди польського спідвею та місцевої Unią Leszno Романа Янковські, отримавши право на старти від ФМСУ після кількагодинних слухань, а також після проблем з приїздом у Жарновіце, дощової погоди та відміненої гонки в Пардубіце, з третьої спроби все вдалося... турнір у Торуні надовго лишиться в пам'яті українського гонщика та його родини.

У своїй групі Назар Парніцький посів друге місце із 11-ма набраними пунктами (3,3,2,3), а вже у фіналі, намагаючись пресувати лідера заїзду до самісінького фінішу, гонщик, якому зовсім скоро виповниться 16 років привіз срібні нагороди змагань. У гонці перемогу здобув вихованець місцевого Apator Toruń Матеуш Аффелт.

Громадська організація "Клуб вболівальників Рівненського спідвею" допомагала консультаціями, порадами та контактами із представниками спідвейної спільноти. Також приємно, що свій шлях у спідвеї Назар Парніцький розпочав у складі "Рівненського міського спортивно-технічного клубу", ставши у 2017 році чемпіоном України у класі мотоциклів 125 см.куб.. під керівництвом Віктора Гайдима.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024