У Чемпіонаті Острозької громади перед сьомим туром нові претенденти на бронзу

26 Серпня 2022, 15:20
У Чемпіонаті Острозької громади перед сьомим туром нові претенденти на бронзу 1214
У Чемпіонаті Острозької громади перед сьомим туром нові претенденти на бронзу

У Чемпіонаті Острозької громади з футболу відбулися матчі шостого туру. За підсумками трьох ігор не змінилися ні лідери, ні аутсайдери, а от у середині турнірної таблиці перестановка.

У шостому турі ФК «Грем’яче» зарахували технічну перемогу (3:0) над ФК «Острог». Так само з різницею у три м’ячі завершилися інші ігри. ФК «Розваж» переміг бадівську «Ниву» – 5:2, а «Вельбівно» – ФК «Хорів» –4:1.

Турнірну таблицю очолюють ФК «Грем’яче» і ФК «Розваж» (1–2 місця відповідно), які мають по 15 очок, однак за підсумком очної зустрічі лідирують грем’ячівці.

Перемога хлопців із Вельбівного вивела команду на поточне третє місце (7 очок), а міський колектив опустився на четверту позицію (5 очок) – йому в потилицю дихає ФК «Хорів» (4 очки). Замикають турнірну таблицю грозівський «Крок» і бадівська «Нива».

В останньому турі першого кола ФК «Розваж» відпочиватиме та прицільно стежитиме за грою між ФК «Вельбівно» – ФК «Грем’яче» (стадіон села Вельбівно, початок о 13:30), адже перемога вельбівців може вивести команду Розважа на перше місце.

Зустріч ФК «Хорів» –ФК «Крок» (стадіон села Хорів, початок о 13:30) теж може вплинути на турнірне становище обох команд, тож колективи матимуть мотивацію грати на перемогу. Острожани виходитимуть проти «Ниви» у статусі фаворитів (стадіон села Хорів, початок о 12:00), однак у випадку тріумфу бадівської команди вона може піднятися в турнірці, тож працюватиме на перемогу.

Усі матчі сьомого туру відбудуться 28 серпня. Спорт на Районі оприлюднить підсумки туру пізніше – стежте за публікаціями.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024