«Верес» почав роздавати гравців в оренду

12 Серпня 2022, 16:40
«Верес» почав роздавати гравців в оренду 858
«Верес» почав роздавати гравців в оренду

Дехто з гравців НК «Верес» (Рівне) сезон 2022/23 імовірно проведе в оренді. Принаймні на сьогодні відомо, що клуб почав укладати орендні угоди.

Як повідомляє клубна пресслужба, захисник «Вереса» Олександр Савошко новий сезон розпочне в івано-франківському «Прикарпатті». За клуб із Першої ліги футболіст виступатиме на правах оренди. 

Строк орендної угоди розрахований на один рік. Утім, «Верес» має опцію дострокового повернення гравця після першої частини сезону. 

Нагадаємо, попередній сезон 23-річний Олександр Савошко провів в «Ужгороді» на правах оренди. За команду із Закарпаття він зіграв 19 матчів.

За «Верес» Олександр Савошко провів 3 гри у чемпіонаті Першої ліги 2020/2021.

Нагадаємо: до розташування «червоно-чорних» на літній збір прибув 21 футболіст включно з новачками Арсенієм КоркодимомРоманом ГагуномМиколою Квасним і Василем Курком. Згодом клуб також підписав братів-близнюків Владислава і Станіслава Шараїв, а також Олександра Лебеденка.

Натомість колектив покинуло 10 футболістів. Роман Гончаренко приєднався до ковалівського «Колоса». Сергій Петько перейшов у «Чорноморець» (Одеса). Ігор Солдат і Микита Полюлях гратимуть за «ЛНЗ» із Черкас. Щодо захисника Дмитра Махнєвапідтвердилися трансферні чутки – футболіст у сезоні 2022/23 гратиме за львівські «Карпати». Воротар Артем Кичак перейшов у київську «Оболонь-Бровар». 21-річний  Алан Ауссі, приєднавшись до рівнян на початку року, не зіграв за «Верес» жодної хвилини в офіційних матчах, а в липні перейшов у вірменський «Пюнік». Крім того, харківський «Металіст» викупив контракт Сергія Панасенка.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024