Команда з Луцька виграла благодійний турнір «LVIV FOOTBALL CUP»

08 Серпня 2022, 18:35
Команда з Луцька виграла благодійний турнір «LVIV FOOTBALL CUP» 1400
Команда з Луцька виграла благодійний турнір «LVIV FOOTBALL CUP»

У Винниках на Львівщині завершився благодійний футбольний турнір  «LVIV FOOTBALL CUP».

Змагання відбувалися впродовж 6–7 серпня. Участь у них брало вісім команд, які першого дня зіграли матчі групового етапу, а наступного – змагалися в Суперлізі (по дві найкращі команди в групі) і Вищій лізі (команди, що посіли 3–4 місця в групах).

«Ветеран» (Тернопіль), «Володимирівка», «Ветеран-Лучеськ» (Луцьк), та Збірна ліги ветеранів Львівщини потрапили до Суперліги. «РівнеФАМ», РАЕС Вараш (обидві з Рівненської області), «Арарат-Кодима» та «Фенікс» – до Вищої ліги «LVIV FOOTBALL CUP».

У першому півфіналі Вищої ліги «Фенікс» (Підмонастир) переміг команду «Арарат-Кодима» – 2:0. У другому півфіналі ліги глядачі спостерігали «рівненське дербі» між командами РАЕС (Вараш) і «РівнеФАМ», у якому атомники поступилися 1:2. Відповідно переможці півфінальних пар «Фенікс» і «РівнеФАМ» розіграли головні нагороди ліги. Із рахунком 2:1 перемогла підмонастирська команда. Отож, «фенікси» посіли перше місце у Вищій лізі турніру, а представники Рівненщини стали другими. У фіналі «Арарат-Кодима» й «енергетики» з Вараша зіграли з нічийним рахунком 1:1, а от у серії пенальті колектив із Кодими «перестріляв» РАЕСівців 2:1, посівши третє місце.

У Суперлізі в першому півфіналі зустрілися тернопільський «Ветеран» та ветерани Львівщини. Суха нічия в основний час і перемога 3:2 в серії пенальті вивела тернополян у фінал. «Волинське дербі» між «Ветеран-Лучеськ» і «Володимирівкою» завершилося з рахунком 2:0 на користь лучан. Відповідно за третє місце боролися «Володимирівка» і Збірна ліги ветеранів Львівщини. Сильнішими виявилися волиняни – 1:0. У фіналі ж зустрілися «Ветеран-Лучеськ» і тернопільський «Ветеран». Переконлива вікторія лучан 2:0 подарувала команді золоті нагороди на турнірі «LVIV FOOTBALL CUP».

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024