У Луцьку підняли олімпійський прапор

25 Липня 2022, 15:17
У Луцьку підняли олімпійський прапор 1445
У Луцьку підняли олімпійський прапор

З нагоди відкриття XVI Європейського юнацького олімпійського фестивалю в обласному центрі замайорів олімпійський стяг.

Про це інформують у Волинській обласній раді.

В урочистостях з нагоди підняття спортивного прапора взяли участь перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, депутат Волиньради, заступник голови Національного Олімпійського комітету України у Волинській області Віктор Галан-Влащук, спортсмени та громадськість.

У змаганнях, що проходитимуть в словацькому місті Банська Бистриця візьмуть участь і троє юних волинських спортсменів – Артем Черкашин (легка атлетика), Станіслав Корчмелюк (дзюдо) та Іван Гарбарчук (плавання).
«Українці, попри війну, продовжують змагатися на міжнародній спортивній арені та завойовувати медалі для своєї країни. Цим ми на весь світ показуємо, яка ми сильна і незламна нація. Вірю, що наші юні спортсмени здобудуть перемогу і на цих змаганнях, а ми – перемогу у війні», - зазначив Юрій Поліщук.

На XVI Європейському юнацькому олімпійському фестивалі юнацька збірна України представлена 46-ма спортсменами у 6-ти з 10-ти видів спорту – у легкій атлетиці, велоспорті, спортивній гімнастиці, дзюдо, плаванні та бадмінтоні.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024