На Острожчині змагалися любителі рибної ловлі

14 Липня 2022, 11:37
На Острожчині змагалися любителі рибної ловлі 732
На Острожчині змагалися любителі рибної ловлі

На Грем'яцькому ставку, що в Острозькій громаді Рівненської області, відбувся чемпіонат із рибної ловлі.

На традиційний захід, присвячений дню рибака, зібралося майже 20 учасників, які представляли Острозьку громаду. Про це інформують на сторінці Управління освіти, молоді і спорту виконкому Острозької міської ради.

Рибалили учасники майже п'ять годин. Опісля відбулося зважування улову.

Переможцем став місцевий спортсмен Владислав Щав’юк, який упіймав 3 кг карасиків та коропів. «Срібло» з результатом 1,8 кг виборов юний острожанин Олексій Рев’юк. Третє місце посів ще один маленький риболов із Грозова Михайло Трохимчук (1,5 кг риби).

Головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Дмитро Білюк передав вітання від міського голови Юрія Ягодки, нагородивши чемпіона та призерів кубком, медалями та грамотами.

Анастасія Савчук, Володимир Мукосій, Владислав Довгий, Кіра Систалюк та Анна Хом’як були нагороджені відзнаками «за активну участь». Символічні внески від учасників змагань були передані на потреби ЗСУ. 

Після закінчення рибальського турніру незмінний ставничий Олександр Макарук почастував спортсменів та всіх охочих смачною рибною юшкою.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024