В Острозькій громаді змагалися наймолодші футболісти

20 Червня 2022, 19:40
В Острозькій громаді змагалися наймолодші футболісти 1530
В Острозькій громаді змагалися наймолодші футболісти

В Острозькій громаді, що на Рівненщині, відбувся закритий чемпіонат громади з футболу серед дітей  (формат 8+1).

Участь у турнірі брали команди «Розваж», «Оженин», «Острог-1» та «Острог-2».

Розпочалися змагання зустріччю команд «Острог-1» і «Розваж», у якій переміг перший колектив містян – 5:2. Наступними на газон вийшли «Оженин» і «Острог-2», розписавши нічию – 1:1.

У другому турі тренери та глядачі споглядали за рівними іграми: «Острог-2» зіграв 1:1 із розважцями, а «Острог-1» – з командою з Оженина.

У завершальному турі «Оженин» обіграв «Розваж» 4:0, тож долю першого місця в очній дуелі визначали юні острожани. Урешті «Острог-1» святкував перемогу над «Острог-2» із рахунком 2:1 і посів перше місце за кількістю очок.

«На цьому турнірі ми зібрали понад 50 дітей. Попри те, що результати ігор фіксували, усі учасники отримали медалі однакового ґатунку – сьогодні вони всі чемпіони. Ми продовжуємо плідно працювати й робити все для розвитку дітей. Найближчі цілі – показати наших вихованців на інших турнірах. Хочу відзначити наших головних уболівальників – батьків, які підтримують своїх спортсменів і мотивують їх ставити кращими. Також хочу подякувати своїм колегам-тренерам Валентинові Стрільцеві та Миколі Кулінцеві, які діляться думками й об’єднуються разом, аби діти не залишалися на місці, а далі прогресували і розвивалися», – прокоментував тренер, викладач Острозької ДЮСШ Андрій Фесенко.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024