«Ветеран-Лучеськ» виграв благодійний турнір на Камінь-Каширщині

08 Червня 2022, 18:40
«Ветеран-Лучеськ» виграв благодійний турнір на Камінь-Каширщині 812
«Ветеран-Лучеськ» виграв благодійний турнір на Камінь-Каширщині

На Камінь-Каширщині відбувся благодійний турнір із мініфутболу серед ветеранів 40 років і старших на підтримку Збройних Сил України під гаслом «Наближаємо перемогу разом».

У змаганнях, що відбулися 5 червня, брали ветеранські команди з Луцька, Володимира, Ковельського району і Каменя-Каширського. Про це йдеться на сторінці ФК «Ветеран-Лучеськ».

У першому матчі луцькі ветерани впевнено перемогли ветеранську команду з Володимира  з рахунком 4:1. Відзначилися Тарас Кабанов (хет-трик) та Ігор Чорнуха.

У другій грі ветерани також домінували і перемогли команду «Волошки» з Ковельського району з рахунком 3:1 (Ігор Чорнуха та Тарас Кабанов – дубль).

Третя гра проти господарів, стала окрасою турніру. Команди грали у відкритий футбол і лише другий тайм вирішив долю гри, а з нею і переможця турніру. Більш досвідчені луцькі ветерани  перевели шальку терезів на свою користь і завершили поєдинок з рахунком 4:1 (Петро Шелест, Ігор Чорнуха та Тарас Кабанов – двічі).

Таким чином, вигравши всі поєдинки, ФК «Ветеран Лучеськ» став переможцем благодійного турніру. Друге місце виборола команда «Волошки» з Ковельського району, яка програла лише переможцю. А третє місце посіли місцеві футболісти з ФК «Ветеран-Камінь».

По закінченню турніру команди учасниці та переможці отримали дипломи та кубки з рук Камінь-Каширського міського голови Віктора Пася.

Також організатори змагань нагородили призами кращих гравців команд.Найкращим гравцем та найкращим бомбардиром турніру визнали гравця команди «Ветеран-Лучеськ» Тараса Кабанова, в активі якого 7 забитих голів.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024