Марко Левішин став призером міжнародного Кубку зі спідвею

01 Червня 2022, 12:29
Марко Левішин став призером міжнародного Кубку зі спідвею 587
Марко Левішин став призером міжнародного Кубку зі спідвею

У чеському Пардубіце відбувся 3-й етап міжнародного Кубку МАСЕС. 

Порівняно з попередньою гонкою в Жарновіце склад учасників доволі суттєво змінився. Про це інформують на сторінці Rivne Speedway у фейсбуці.

Організатори змагань дали можливість стартувати юним вихованцям чеського спідвею. Лідери змагань визначились від самого початку. Це поляки Роберт Хмель та Бартош Шимура та наш Марко Левішин

Переможця турніру визначила заключна серія заїздів. Лідер польського клубу PSZ Poznań Роберт Хмель, в якого двигуни від всесвітньо відомого тюнера Брайана Андерсена, зумів закінчити гонку з комплектом очок, а Макро Левішин несподівано поступився Шимурі. Третій етап Кубку МАСЕС і третій подіум.

Доволі емоційно проходила гонка для інших рівнян, Станіслава Огородніка та Василя Зламана, які цього разу розпочинали змагання у стартовому складі. Василь Зламан спочатку допустив фальстарт, потім візши 2 пункти допустив падіння. Далі три одинички поспіль і підсумкові 3 очки. До речі врятувати мотоцикл Василя після гонки в Жарновіце вдалося завдяки допомозі словацьких та польських друзів.

У Станіслава Огородніка гонка йшла набагато краще аніж в Жарновіце. Рівненський гонщик зумів фінішувати по одному разу другим і третім, а потім схід, який не дозволив продовжити боротьбу до кінця гонки.

Чим відзначились організатори змагань так це тим, що між серіями заїздів дорослих спортсменів було розіграно Кубок МАСЕС у класі 250 см.куб.. І вчергове частина учасників гонки дізнається про такі нововведення власне під час гонки. тут себе у всій красі показали чеські спортсмени.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024