Відзначили волинян, які взяли участь у Дефлімпійських іграх

27 Травня 2022, 15:03
Відзначили волинян, які взяли участь у Дефлімпійських іграх 1062
Відзначили волинян, які взяли участь у Дефлімпійських іграх

На Волині відзначили спортсменів, які взяли участь у Дефлімпійських іграх та їх тренерів.

Про це інформують у Волинській ОДА.

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко та голова обласної ради Григорій Недопад зустрілися із волинськими спортсменами-дефлімпійцями, які здобули першість у ХХІV літніх Дефлімпійських іграх та їх тренерами.
Зокрема, у цьогорічних змаганнях Дмитро Вишинський виборов золоту нагороду у легкоатлетичній естафеті 4х100 м та бронзову – з бігу на 200 м, а також посів 4 місце з бігу на 100 м. Олександр Колодій – здобув два четвертих місця у кульовій стрільбі.
«Дякуємо вам та вашим тренерам за працю та наполегливість. Завдяки вашим титанічним зусиллям ви вкотре доводите світові незламність українців. Бажаю вам подальших успіхів та мирного неба», – зазначив Юрій Погуляйко.
Спортсмени та їх наставники Олександр Платонов, Вікторія Свереда та В’ячеслав Киричук отримали заслужені нагороди від представників обласної влади.
Відтак, Юрій Погуляйко вручив Почесні грамоти обласної державної адміністрації:
– Олександру Платонову та Вікторії Свереді, тренерам-викладачам зі стрільби кульової обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю;
– Олександру Колодію, спортсмену-інструктору штатної збірної команди України зі стрільби кульової серед осіб з порушеннями слуху.
Своєю чергою, дефлімпійці подарували очільникам ОВА та облради іграшки-талісмани, привезені із Кашіас-ду-Сул, що в Бразилії. Саме у цьому місті з 1 по 15 травня проходили Дефлімпійські ігри.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024