На футбольному турнірі у Доросинях зібрали понад шість тисяч гривень для ЗСУ

19 Травня 2022, 09:33
На футбольному турнірі у Доросинях зібрали понад шість тисяч гривень для ЗСУ 520
На футбольному турнірі у Доросинях зібрали понад шість тисяч гривень для ЗСУ

У селі Доросині, що є центром однойменної громади, провели турнір з мініфутболу з назвою «Україна переможе» серед аматорських команд громади. 

Захід відбувся у неділю, 15 травня. Про це повідомив депутат Доросинівської сільради, організатор турніру Володимир Потрапелюк.

Основна мета турніру – збір коштів для 63 бригади, в якій боронять Україну захисники з сіл громади.

Змагання такого формату провели вперше, тому серед учасників був неабиякий інтерес та віддача, попри товариський статус турніру. Також на стадіоні зібралося чимало глядачів різного віку.

За підсумками матчів перше місце посіла команда «U-18» (Доросині), друге – дружній об’єднаний колектив з Кияжа та Ворончина «Дружба», третє – команда зі символічною назвою та цікавою грою «Надія» (Доросині), замкнули коло призерів досвідчені гравці громади «Ветерани». 

Кращим гравцем турніру обрали Максима Жовнірука з «U-18».

«Результат змагань виправдав себе. Усі отримали позитивні емоції, гравці обмінялися спортивним досвідом, а найголовніше – була зібрана чудова сума – 6180 гривень для наших захисників! До слова, у перспективі такі турніри у наших селах можна організовувати, навіть потрібно! По різних видах спорту, залученням більшої аудиторії, для благодійних цілей! Тому крокуємо далі!» – розповідає Володимир Потрапелюк.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024