Орки зрівняли з землею 12 спортивних об'єктів, пів сотні пошкоджені

08 Травня 2022, 12:29
Орки зрівняли з землею 12 спортивних об'єктів, пів сотні пошкоджені 1091
Орки зрівняли з землею 12 спортивних об'єктів, пів сотні пошкоджені

Від початку повномасштабної війни та до сьогодні російські війська нещадно знищують інфраструктуру України, зокрема й спортивні об'єкти – стадіони, бази, басейни та ін.

За підрахунками Міністерства молоді та спорту України російські війська цілком знищили 12 спортивних об'єктів. Ще приблизно пів сотні об'єктів спортивної інфраструктури зазнали руйнувань. Однак ці цифри дуже приблизні – допоки тривають активні бойові дій, точні підрахунки неможливі.

Самі пошкодження різні: від вибитих вікон та зруйнованого даху до руйнування майна та безліч не розірваних снарядів на полі та мінних розтяжок.

Найбільше постраждало інфраструктури в Донецькій, Луганській, Харківській та Київській областях. 

Раніше Спорт на Районі інформував про руйнування спортивної інфраструктури, яких завдає росія.

 

У Чернігові руйнувань зазнали домашні арени ФК «Чернігів» і ФК «Десна», а також стадіон дівочої футбольної команди «Житлобуд-1»Крім того, російські війська зруйнували лижну базу у Чернігові, де упродовж багатьох років проводилися лижні та біатлонні змагання. Ще окупанти розбомбили баскетбольний зал у Рубіжному.

А під Києвом російські війська обстріляли тренувальний комплекс «Шахтаря» та розграбували тренувальну базу ФК «Оболонь» у Бучі. В Ірпені зазнав великих руйнувань тенісний центр ФТУ.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024