Українські дзюдоїсти побували на трьох міжнародних змаганнях: усі медалісти

26 Квітня 2022, 09:37
Українські дзюдоїсти побували на трьох міжнародних змаганнях: усі медалісти 712
Українські дзюдоїсти побували на трьох міжнародних змаганнях: усі медалісти

Українські спортсмени виступили на трьох турнірах Кубка Європи, завоювавши загалом шість медалей, із-поміж яких чимало золотих.

Про це інформує пресслужба Мінмолодьспорту України.

На Кубку Європи серед дорослих, що відбувся у хорватському місті Дубровник, Заур Дуньямалієв (вагова категорія до 90 кг) здобув золото. Це найкращий результат спортсмена на міжнародних змаганнях. 

Кубок Європи серед кадетів (Страсбург (Франція)) додав до особистої скарбниці Крістіана Хохлова (вагова категорія понад 90 кг) золото. Це перша в кар'єрі спортсмена нагорода найвищого ґатунку, яку він здобув на етапах Кубку Європи. На цих же змаганнях Федір Ярошенко (вагова категорія понад 90 кг) та Іван Чернишенко (вагова категорія до 81 кг) завоювали по бронзовій медалі.

Кубок Європи серед юніорів, що відбувся в Польщі (місто Познань) приніс українцям два золота. Найкращими у своїх вагових категоріях були Діана Семченко (понад 78 кг) й Антон Шугалєєв (до 73 кг) – перша медаль спортсмена на Кубку Європи.

Нагадаємо: 15 українських дзюдоїстів візьмуть участь у чемпіонаті Європи серед чоловіків та жінок, що відбудеться у Софії (Болгарія) з 29 квітня по 1 травня.

 

Читайте також:

Ковельські борчині Анастасія Лебедєва й Ольга Падошик вибороли золото в Польщі

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024