У Чернігові окупанти зруйнували спортивні бази веслувальників і тенісистів

04 Квітня 2022, 12:10
У Чернігові окупанти зруйнували спортивні бази веслувальників і тенісистів 977
У Чернігові окупанти зруйнували спортивні бази веслувальників і тенісистів

Чернігів, як і багато інших міст України, продовжує зазнавати руйнувань від російських окупантів. Як стало відомо, у Чернігові зруйновані ще два об'єкти спортивної інфраструктури.

Пресслужба Федерації настільного тенісу України повідомила, що руйнувань зазнав спеціальний зал «Хімік», який входить у спорткомплекс «Хімік-Чернігів» - однієї з найбільших спортивних споруд Чернігова: вибиті усі шибки, обсипалася штукатурка, пошкоджені столи, підлога, стеля, електрообладнання. Центр для занять настільним тенісом тепер є непридатним. 

Раніше тут проводили низку національних турнірів, як на юнацькому, так і на дорослому рівнях.

Крім того, у руїнах веслувальна база у Чернігові. Про це інформує Федерація каное України. Відомо, що будівля потрапила під обстріли. Наразі база без вікон, обвалилася стеля та окремі стіни, обсипалася штукатурка.

Це далеко не перше руйнування спортивної інфраструктури, яких завдає росія. Раніше у Чернігові руйнувань зазнали домашні арени ФК «Чернігів» і ФК «Десна», а також стадіон дівочої футбольної команди «Житлобуд-1».

Крім того, російські війська зруйнували лижну базу у Чернігові, де упродовж багатьох років проводилися лижні та біатлонні змагання. А днями окупанти розбомбили баскетбольний зал у Рубіжному.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024