«ДЮСШ з футболу «Рух» відновляє роботу у Львові

16 Березня 2022, 14:00
«ДЮСШ з футболу «Рух» відновляє роботу у Львові 1404
«ДЮСШ з футболу «Рух» відновляє роботу у Львові

Зважаючи на більш-менш сприятливу ситуацію у Львові і рекомендацію Львівської міської ради щодо покращення психоемоційного та фізичного стану дітей для вихованців «Руху» відновлять тренувальний процес.

Таке рішення хвалило керівництво КЗ «ДЮСШ з футболу «Рух» на загальних зборах всього колективу.  Про це інформують на сторінці КЗ ДЮСШ «Рух».

Зі 17 березня «жовто-чорні» згідно зі спеціально розробленим графіком повернуться на футбольні газони Академії футболу ФК «Рух» (там займатимуться команди, які беруть участь у чемпіонаті ДЮФЛ України), та на спортивний комплекс імені Богдана Маркевича, де проводитимуть тренування молодші групи. 

Також колектив КЗ «ДЮСШ «Рух» ухвалив рішення запросити юних футболістів, які тимчасово перебувають у Львові як переселенці, до спільних тренувань. Всі охочі можуть із цього питання зв’язатися з менеджером «жовто-чорних» Галиною Кобрин за телефоном 097 992-26-55.

Клуб дотримуватиметься вимог безпеки. Під час оголошення повітряної тривоги хлопчаки під керівництвом тренерського складу одразу відправлятимуться в укриття.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024