Студент Шацького коледжу виборов золото у двох обласних чемпіонатах з дзюдо

23 Лютого 2022, 12:40
Роман Самолюк 513
Роман Самолюк

Роман Самолюк, дзюдоїст з Шацького коледжу привіз до Шацька дві золоті нагороди.

Про це повідомили у пресслужбі Шацького лісового коледжу.

19-20 лютого на базі КЗ «Волинська обласна ДЮСШ «Колос» у Луцьку відбулися два чемпіонати області з дзюдо: серед кадетів до 19 років (2005-2007 р.н.) та серед юніорів і юніорок (2002-2007 р.н.).

Участь в змаганнях взяли студенти Шацького лісового фахового коледжу.

Читайте також: Світязяни здобули головний кубок на змаганнях з баскетболу

Першокурсниця Галина Калабушкіна та другокурсник Роман Самолюк продемонстрували хорошу підготовку та показали гідний результат.

За результатами підсумків двох чемпіонатів області з дзюдо І місце зайняв і став чемпіоном – студент II курсу коледжу Роман Самолюк, вихованець Шацького СК «Торнадо», спортсмен Шацької ДЮСШ. Переможець обласних чемпіонатів нагороджений медалями та дипломами.

Читайте такожУ Шацьку школярки громади змагалися з баскетболу

До змагань наших спортсменів готували керівник-тренер СК «Торнадо» Роман Самолюк та тренер-викладач з фізичної культури та спорту лісового коледжу Юлія Корнелюк.

Тренерський склад, спортсмени-вихованці місцевого спортивного клубу та батьки дякують директору лісового фахового коледжу Ігорю Жмурку та голові Шацької селищної ради Сергію Карпуку за надану допомогу, сприяння розвитку фізичної культури та спорту, зокрема, розвитку дитячого дзюдо на теренах Шацького краю.

Вітаємо нашого студента-чемпіона з дворазовою перемогою, бажаємо юним спортсменам-дзюдоїстам подальших цікавих зустрічей, участі в спортивних заходах, успіхів та перемог!

Читайте такожШацькі прикордонники взяли участь у чемпіонат з гирьового спорту

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024