«Легіон-Університет» зіграв внічию із хмельничанками й залишився п’ятим

19 Лютого 2022, 13:48
«Легіон-Університет» зіграв внічию із хмельничанками й залишився п’ятим 925
«Легіон-Університет» зіграв внічию із хмельничанками й залишився п’ятим

У грі дев’ятого туру чемпіонату України «Легіон-Університет» вдома приймав команду «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького».

Для обох колективів протистояння, що відбулося 18 лютого, не мало особливого турнірного значення. Результат відігравав дещо більшу роль для лучанок, адже вони проводили останню гру в сезоні на домашньому майданчику. 

Першими відзначилися забитим м’ячем «легіонерки». Дальній удар Анастасії Чернюк залетів точнісінько в кут воріт. Відповідь хмельничанок прийшла на 15 хв. Після невдалого виконання штрафного, «кулястий» відскочив до Олександри Сухоряби, яка зіграла на добиванні. Перший тайм команди завершили внічию 1:1.

Початок другої частини гри був за лучанками. Знову сильний постріл здалеку від Чернюк приніс результат  – 1:2. Гості шукали свої можливості після стандартів. Черговий штрафний допоміг їм зрівняти рахунок.

 Згодом клуб із Хмельницького навіть вийшов уперед. Проте «біло-сині» одразу ж повернули рівність у матчі. За кілька секунд після пропущеного, Юлія Сардачук виконала розрізний простріл, який у підкаті замкнула Юлія Годісь. Для дівчини це перший м’яч за «Легіон-Університет».

Під кінець зустрічі луцький клуб міг вибороти перемогу. Сильний удар Чернюк відбила голкіперка суперниць. На останній хвилині трішки холоднокровності не вистачило Юлії Холодько. Фінальна сирена все ж фіксує нічию.

«Легіон-Університет» - «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького» 3:3

Голи: Анастасія Чернюк (2), Юлія Годісь – Олександра Сухоряба (2), Марія Заморока 

«Як і очікувалося, поєдинок був рівний та бойовий. Фантастична гра воротаря суперниць завадила нам забити більше. Дуже хороший матч видали команди, але результатом не задоволений. Усе-таки вдома, у досить принциповій грі, хотілося взяти три очки», прокоментував Дмитро Голоскоков, головний тренер «Легіон-Університет».

Після гри «Легіон-Університет» займає п’яте місце в групі, маючи рівну кількість очок із хмельницьким клубом. Наступний матч стане останнім для «легіонерок» у груповому етапі сезону. 26 лютого луцька команда відправиться до Києва, де зустрінеться з «Будстаром-НПУ».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024