Студент Шацького коледжу став бронзовим призером Всеукраїнського турніру з дзюдо

08 Лютого 2022, 14:20
Роман Самолюк 652
Роман Самолюк

5-6 лютого відбувся Відкритий Всеукраїнський турнір з дзюдо «CONTINIUM CUP – 2022» серед юнаків та дівчат 2005-2007 року народження. Проходили змагання у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою ім.Героїв Небесної Сотні м.Луцьк.

Про це інформують у пресслужбі Шацького лісового коледжу.

Участь в змаганнях взяли близько 300 учасників з різних областей України, а також спортсмени з країн Естонії та Румунії.

Традиційно, участь в спортивному заході взяла команда Шацького спортивного клубу «Торнадо», до складу якої увійшли студенти Шацького лісового фахового коледжу.

За результатами підсумків дводенного Всеукраїнського турніру з дзюдо, в запеклих сутичках перемогу здобув юний спортсмен, студент II курсу нашого коледжу Роман Самолюк, який виборов III місце і став бронзовим призером. Переможець турніру отримав відповідні нагороди.

До змагань спортсменів готували керівник-тренер СК «Торнадо» Роман Самолюк та тренер-викладач з фізичної культури та спорту лісового коледжу Юлія Корнелюк.

Тренерський склад, батьківський колектив, вихованці СК «Торнадо» висловлюють слова вдячності директору лісівничого вишу Ігорю Жмурку та голові Шацької селищної ради Сергію Карпуку за сприяння розвитку фізичної культури й спорту та розвитку дитячого дзюдо на теренах Шацького краю.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024