«Любарт» феєрично переміг «Ураган-2»

23 Січня 2022, 10:49
Футзал 533
Футзал

«Любарт» відновив свої виступи в чемпіонаті України серед команд Першої ліги. 

Суперником «князів» став івано-франківський «Ураган-2 КФВ». Про це інформують на сторінці клубу у фейсбуці.

Господарі підійшли до зустрічі на третій сходинці турнірної таблиці (10 очок). Натомість «дракони» завершили 2021 рік на другому місці, маючи відрив у чотири очки. Зважаючи на це, протистояння прикарпатців та волинян розпочалося у статусі центрального матчу восьмого туру.
З перших же секунд гості почали активно йти вперед та створювати небезпеку біля воріт Станіслава Горніка. На щастя місцевих вболівальників, голкіпер господарів, який вже давненько не захищав рамку у стартовому складі, зі своєю роботою впорався добре. Коли ж він був безсилим, «Любарт» підстрахувала стійка та капітан команди Дмитро Романюк.
У відповідь «князі» не запропонували фактично нічого, проте змогли зберегти паритет до перерви.
Друга половина розпочалася з активізації «Любарта». Це призвело до кількох поспіль загострень, які увінчалися майже голом від Сергія Степанюка. Цього разу стійка зіграла за «Ураган-2». Разом із цим постійна небезпека виникала біля воріт господарів, але її знову щоразу ліквідовував Станіслав Горнік.
Згодом «дракони», здавалося б, перехопили ініціативу та закрили «князів» у захисті. Проте Сергій Степанюк вирішив інакше. Спершу він протягнув кулястого лівою брівкою та віддав чудову передачу Романюку, який розстріляв ураганівців. А в одній із наступних контратак костопільчанин прорвався вже правим флангом та вклав справжнього красеня у «дев‘ятку».
Щоб зменшити відставання, юні франківці пішли в бій з п‘ятим польовим та швидко за це поплатилися. Все той Степанюк підловив їх на помилці та забив ударом із власної половини. 3:0.

Важлива перемога, яка впритул наблизила лучан до лідерів групи «Захід». Наступну гру команда проведе на виїзді проти «Кардинал-Рівнестандарту-2».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024