Представниця Волині вирушила до Анталії на збір збірної України з дзюдо

11 Січня 2022, 14:10
Представниця Волині вирушила до Анталії на збір збірної України з дзюдо 710
Представниця Волині вирушила до Анталії на збір збірної України з дзюдо

Національна команда України з дзюдо проводить перший закордонний збір.

Українські дзюдоїсти проводять збір у турецькій Анталії, куди вирушили 9 січня. Про це інформує пресслужба Федерації дзюдо України.

Загалом на зборі присутні близько 300 спортсменів із таких країн: Азербайджан, Румунія, Фінляндія, Грузія, Словенія, Франція, Сербія, Мексика, Росія, Польща, Греція, Норвегія, Албанія, Македонія, ОАЕ, Бельгія, Молдова, Таджикістан, Нідерланди, Туреччина та Україна.

Україну на зборі представляють такі спортсмени: Анастасія Турчин (Волинь), Анастасія Антипіна (Київ), Юлія Курченко (Київ), Наталія Чистякова (Ніжин), Артем Лесюк (Київ), Богдан Ядов (Кривий Ріг), Олександр Кошляк (Дніпро), Гєворг Манукян (Київ), Сергій Крівчач (Харків), Заур Дуньямалієв (Хмельницький), Антон Савицький (Київ), Яків Хаммо (Донецьк). До тренерського штабу увійшли: Віталій Дуброва, Артем Блошенко, Олександр Косінов та Сергій Полтавцев.

До складу команди тренери включили, перш за все, тих спортсменів, які розпочнуть змагальний сезон на Гран-Прі в Португальському Одівелаші наприкінці січня. А далі продовжать боротися на головних стартах лютого – турнірах Великий Шолом у Парижі (Франція), European Open в Сараєво (Боснія та Герцеговина) та Великий Шолом у Тель-Авіві (Ізраїль). Протягом збору як жіноча так і чоловіча команди проведуть по 11 тренувань.

15 січня українці вирушать з Анталії додому. Далі оновленим складом наша збірна дістанеться Шаморіна (Словаччина), де продовжить тренувальний процес

Нагадаємо: попередній склад національної збірної з дзюдо на 2022 рік увіходила одна представниця Рівненщини та семеро дзюдоїстів Волині, зокрема й Анастасія Турчин.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024