Луцький «Respect» вириває нічию у матчі з «ЛСТМ»

09 Січня 2022, 10:51
«Respect» вириває нічию у матчі з «ЛСТМ» 493
«Respect» вириває нічию у матчі з «ЛСТМ»

У шостому турі футзальної Суперліги луцький «Respect» зустрівся з «ЛСТМ». 

Поєдинок для «синьо-білих» виявися непростим. Про це інформують на сторінці лучан у фейсбуці.

Численні атаки футзалістів «Respect» на старті матчу не приносили бажаного результату. Натомість оборона суперника грала дуже компактно та злагоджено. Вже на четвертій хвилині захищатися довелося «синьо-білим»: «ЛСТМ» стрімко пішов у контратаку, яка дивом не стала гольовою – Миронюк у підкаті вибив м’яч з лінії власних воріт.

Далі на майданчику пішла гра без центра поля. Обидві команди почали грати на зустрічних курсах, створюючи тим самим небезпечні моменти біля чужих воріт. На екваторі першого тайму підопічні Андрія Шевчука зуміли відкрити рахунок у матчі після розіграшу кутового: передачу Суща з правого флангу в падінні замкнув Семенюк 0:1.
Після пропущеного голу «будівельники» побігли відіграватися і вже за кілька хвилин рахунок на табло став нічийним. Під час позиційної атаки гравці «ЛСТМ» лише з третьої спроби зуміли заштовхнути м’яч у ворота – у перших двох «Respect» врятували голкіпер Ткачук, який парирував потужний удар впритул, а згодом і Миронюк, який в черговий раз виніс м’яч із лінії воріт. Незадовго до закінчення першого тайму, після помилки Суща на власній половині майданчика, «ЛСТМ» забив вдруге 2:1. До перерви рахунок залишився незмінний.
На старті другого тайму, аби зрівняти рахунок, «синьо-білі» пішли у позиційну атаку, забувши про захист власних воріт. Лише завдяки вдалій грі Ткачука у рамці воріт «Respect» вдалося уникнути третього пропущеного голу. «ЛСТМ» в свою чергу віддав ініціативу «синьо-білим», зробивши ставку на контратакувальний футзал. Втім, така тактика не принесла дивідендів жодній із команд.
За чотири хвилин до фінального свистка Андрій Шевчук взяв тайм-аут, після якого «Respect» почав грати у п’ять польових гравців. «Будівельники», аби стримати натиск суперників, були змушені порушувати правила, і згодом «синьо-білі» отримали право на дабл-пенальті, яке не реалізував Сущ.

Коли здавалося, що матч уже не врятувати, до справи взявся Савич. Отримавши м’яч від Запорожця, він обігрався з Миронюком і потужним ударом прошив ворота «ЛСТМ» 2:2. На більше команди у цьому поєдинку не спромоглися. Таким чином, після шести зіграних турів «Respect» має у своєму активі 10 залікових балів. Поєдинок сьомого туру наша команда зіграє наступного вікенду проти «Динамо».

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024