Феєрія у Львові: «Любарт» розгромив «In.IT»

26 Грудня 2021, 10:37
Феєрія у Львові: «Любарт» розгромив «In.IT» 479
Феєрія у Львові: «Любарт» розгромив «In.IT»

Завершувати 2021 рік «Любарт» поїхав до Львова, де зустрівся з місцевим «In.IT».

Князі з айтішниками підійшли до протистояння сусідами у турнірній таблиці. Про це інформують на сторінці ФК «Любарт» у фейсбуці.

Галичани розмістилися на третій сходинці, маючи вісім очок в активі. «Любарт» же четвертий, із сімома заліковими пунктами.

Битва «за шість очок» одразу ж виправдала свій статус та розпочалася з двох небезпечних атак господарів, які завершилися сейвами від Андрія Янчука. Князі ж відповіли 100-відсотковим моментом, який несподівано не реалізував Сергій Степанюк.
Протистояння продовжилося обміном небезпекою. Якщо за гострими нагодами в цьому компоненті колективи були приблизно рівними, то до голу ближчими були все ж гравці «In. IT». І згодом вони рахунок таки відкрили. Відзначився Олег Буцик. 1:0.
Пропустивши, «Любарт» не знітився, а навпаки увімкнувся й почав більш активно та загрозливо для воріт суперника йти вперед. Результат не забарився: спершу Сизик опинився першим на м‘ячі після помилки захисника та вколотив кулястого у сітку. А далі князі розіграли заготовку з ауту: Владислав увів на Дацюка, Роман п‘ятою зряче віддав на Піддубного, а Сергій впевнено поклав м‘яча в кут. 1:2.
Останні хвилини першого тайму виявилися максимально пекельними. Обидві команди ледь не в кожній атаці загрожували один-одному. В окремих епізодах рахунок не змінювався виключно завдяки диву. Проте до перерви уже нічого не змінилося.
Друга половина ж розпочалася зі справжнього феєрверку. Спершу Дацюк засвітив на табло 1:3. Мав нагоду Роман і для швидкого дублю, але натомість Гриник у швидкому відриві скоротив відставання. 2:3.
Проте зовсім скоро «Любарт» знову подвоїв перевагу. Чудова перепасовка лівим флангом та фінальна передача Мізюка на Вишневського завершилася вдалим замиканням від Сергія. 2:4.
Айтішники намагалися знову підсилити інтригу й ближче до завершення матчу почали грати з п‘ятим польовим. Своєю чергою князі вперлися в захисті в очікуванні свого шансу. Спершу Владиславу Козачку не вистачило кілька сантиметрів, аби влучити з власної половини. Але надалі Дмитро Романюк таки забив п‘ятого м‘яча у сітку господарів. 2:5!
Вшосте ворота «In.IT» вразив Богдан Мізюк, перехопивши м‘яч та запустивши його здалека у порожню рамку. 2:6. Могли лучани забити всьоме, але Сергію Степанюку відверто не пощастило. Останню хвилину матчу команди просто достояли, «спаливши» залишок часу.
У підсумку маємо феєричне завершення року та перемогу 2:6. Здобуваючи ці три очки, «Любарт» бере реванш за жовтневу поразку та підіймається на третю сходинку турнірної таблиці.

22 січня князі знову приймуть львів‘ян у Луцьку в рамках восьмого туру.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024