«Верес» проведе два тренувальних збори у Туреччині

18 Грудня 2021, 16:49
Верес проведе два тренувальних збори у Туреччині 957
Верес проведе два тренувальних збори у Туреччині

Після завершення першої частини сезону червоно-чорні вирушили у заслужену відпустку. 

Знову разом футболісти та тренерський штаб зберуться у Рівному у середині січня. Про це інформують на сайті клубу.

Команда проведе декілька втягуючих тренувань. Потому рівняни вирушать до Туреччини, де проведуть два чотирнадцятиденних тренувальних збори. 

«Там наша делегація розташується у тому ж готелі, що і минулоріч. Там створені усі умови для організації комфортного тренувального процесу. До того ж, у цьому готелі нещодавно відкрили новий фітнес-зал. Проведемо там два збори по 14 днів. Головне - аби погода нам сприяла. Бо в цю пору року там часто дощить.

Проведемо у Туреччині декілька спарингів. Вже є попередні домовленості із двома суперниками. Це клуби вищих дивізіонів чемпіонатів Чехії та Боснії і Герцеговини», – розповів головний тренер Юрій Вірт.

Також до відльоту планують вирішити питання з контрактами. Команді потрібна свіжа кров. Потрібне підсилення у кожну ланку. 

«Якщо підпишемо 3-4 новачків - це буде дуже добре. Більше уваги зараз звертаємо на молодих футболістів. Але спілкуємося і з досвідченими виконавцями. Ведемо перемовини. Усе залежатиме від фінансових вимог гравців і їхнього бажання грати за Верес», – говорить тренер.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024